Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

5 αντρικα λαθη την ημερα του Αγιου Βαλεντινου


Η 14η του Φλεβάρη αποτελεί την ημέρα που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ο έρωτας σε ολόκληρο τον κόσμο! Κι όμως, οι συγκρούσεις που προκύπτουν ανάμεσα στα ζευγάρια την αγαπησιάρικη υποτίθεται αυτή ημέρα, δεν έχουν προηγούμενο. Ιδού τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.



Λάθος Νο1: Ξεχνάει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Είχε μπόλικη δουλειά στο γραφείο, είχε πολλά στο μυαλό του, είναι ξεχασιάρης, ό,τι και να' ναι εσύ ντύνεσαι και στολίζεσαι κι εκείνος καταλήγει να ξεχάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Γιατί είναι κακό: κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, θέλει να αισθανθεί πως αγαπιέται. Ειδικά την ημέρα των ερωτευμένων το να θυμηθεί ο καλός σου να σου πει χρόνια πολλά, είναι μεγάλης σημασίας υπόθεση. Αν πάλι ξεχάσει εντελώς τη μέρα, εκεί ξεκινάς να αναρωτιέσαι: γιατί δεν το θυμήθηκε, γιατί δεν αξιολόγησε πόσο σημαντικό είναι για εσένα.
Πως θα φτιάξεις το πρόβλημα: πάνω από το 75% των γυναικών σε όλο τον κόσμο παραδέχεται πως ακόμα και ένα γραμματάκι με γλυκά λόγια είναι αρκετό για να δείξει ένας άντρας πως μας σκέφτηκε την ημέρα αυτή. Αν μπορεί να θυμάται πότε παίζει η ομάδα του, ποιές ώρες και την ενδεκάδα απ' έξω, ας θυμηθεί να σου πάρει έστω ένα λουλούδι του Αγίου Βαλεντίνου, κι ας μην πιστεύει καθόλου στην εν λόγω γιορτή!

Λάθος Νο2: Νομίζει πως με ένα αρκουδάκι καθάρισε!
Εμφανίζεται μπροστά σου με ένα αρκούδι και σου λέει ένα ξερό 'χρόνια πολλά'.Και νομίζει πως το έκανε το χρέος του!
Γιατί είναι κακό: ένα κουτί σοκολατάκια, μια ανθοδέσμη ή ένα αρκουδάκι δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας. Περισσότερο από το δώρο που θα σου κάνει, μετράνε τα λόγια που θα σου πει. Η έκφραση της αγάπης του είναι ο πραγματικός λόγος για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο και όχι ένα λούτρινο αρκουδάκι!
Πως θα φτιάξεις το πρόβλημα: το θέμα δεν είναι αν το δωράκι θα είναι αρκουδάκι ή κοσμηματάκι! Αυτό πρέπει να του εξηγήσεις! Σίγουρα, αυτό που χρειάζεσαι πρώτο απ' όλα, είναι να ακούσεις τι νιώθει για εσένα. Μπορεί να είστε ακόμα στην αρχή της σχέσης σας και το 'σ' αγαπώ' να μην το έχει εύκολο! Όμως, μπορεί να σου πει πόσο καλά νιώθει στο πλευρό σου και πόσο έχει αρχίσει να του αρέσει που είστε μαζί.

Λάθος Νο3: Επιμένει να σου λέει, πως η γιορτή αυτή είναι τέχνασμα για να πλουτίζουν κάποιοι έμποροι
Όσο και να σου πιπιλίζει τα αυτιά ο αγαπημένος σου Επαναστάτης Ποπολάρος κατά του Βαλεντίνου, η γιορτή δεν θα σταματήσει να υφίσταται!
Γιατί είναι κακό: η αντίδραση του αυτή κατά των ανθοπωλών ή των ζαχαροπλαστών μοιάζει με μια τεράστια δικαιολογία για να αποφύγει τη σχέση σας. Τέτοιες γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία να κάνουμε αυτά που θα θέλαμε μέσα στη σχέση μας αλλά δυστυχώς τα αναβάλλουμε! Αφού μας δίνεται η ευκαιρία, καλό είναι να την αξιοποιήσουμε!
Πως θα φτιάξεις το πρόβλημα: αν όντως το πρόβλημα του αγαπημένου σου είναι η εμπορικότητα της εν λόγω μέρας, μπορείτε εσείς τα δυο να γιορτάσετε μια μέρα πριν! Κανονίστε ένα δείπνο και μιλήστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από τις υποχρεώσεις ή τα παιδιά ή τα οικονομικά σας.

Λάθος No4: σου εύχεται μέσω γραπτού μηνύματος ή μέιλ

Ένας στους 5 άντρες εύχεται μέσω sms και ένας στου 10 μέσω mail. Καλή η τεχνολογία αλλά άλλο να το ακούς το σ' αγαπώ κι άλλο να το βλέπεις σε ένα άχρωμο sms.
Γιατί είναι κακό: γιατί ανάμεσα σε εκείνον κι εσένα μπαίνει πάλι μια άλλη: η ρημάδα η τεχνολογία!
Πως θα φτιάξεις το πρόβλημα: αν θέλει να βάλει την τεχνολογία στο παιχνίδι, μπορεί να σου ευχηθεί φτιάχνοντας ένα cdακι με τραγούδια και live αφιερώσεις ή έστω αν είστε μακρυά (που τέτοια μέρα θα έπρεπε να είστε κοντά) ας σου κάνει μια βιντεοκλήση κι ας αφήσει τα mail.


Λάθος No5: περιμένει να κάνεις όλο το σχεδιασμό εκείνης της μέρας, εσύ και μόνο εσύ!
Μόνο στις ΗΠΑ, το 64% των ανδρών δεν ασχολείται καν με το να κάνει σχέδια για την ημέρα των ερωτευμένων, όταν το 30% των γυναικών περιμένουν από τον καλό τους να ετοιμάσει τη βραδιά. Στο τέλος, μένετε μέσα και γκρινιάζετε!
Γιατί είναι κακό: το ότι εκείνος φρόντισε να κάνει σχέδια και να προετοιμάσει μια όμορφη βραδιά για εσάς τους δυο, στα μάτια σου είναι ένα ακόμα σημάδι πως σε νοιάζεται, σε θέλει στη ζωή του και φροντίζει γι' αυτό.
Πως θα φτιάξεις το πρόβλημα: αν δεν του εξηγήσεις πως αυτή η γιορτή έχει σημασία για εσένα προκαταβολικά, μην περιμένεις θαύματα, ειδικά αν εκείνος είναι κατά αυτής. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε χρήματα αν δεν σας περισσεύουν. Ακόμα και η πρωτοβουλία που θα πάρει να σου μαγειρέψει σπίτι, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος.

πηγή: womenonly

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More