Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

7χρονος αγορασε μαχητικο τζετ…!


Το είδε, ενθουσιάστηκε και αποφάσισε να το αγοράσει χωρίς να το απασχολεί ιδιαίτερα η τιμή των $113.515 που ζητούσε ο πωλητής!

Ο λόγος για έναν 7χρονο από το Λονδίνο ο οποίος είδε στην ιστοσελίδα δημοπρασιών του eBay ένα αληθινό μαχητικό τζετ Harrier και αποφάσισε να το αποκτήσει!

Τόση μεγάλη ήταν η λαχτάρα του που δεν έκανε καν προσφορά στο πλαίσιο της δημοπρασίας αλλά πάτησε το κουμπί «Άμεση Αγορά» που δεσμεύει τον αγοραστή να καταβάλλει σχετικά άμεσα το αντίτιμο!

Ο πατέρας του (ευτυχώς γι’ αυτόν) το αντιλήφθηκε λίγη ώρα μετά και πανικόβλητος άρχισε να επικοινωνεί με όλους: το ίδιο το eΒay, τον πωλητή και όποιον μπορούσε για να σιγουρευτεί ότι δε θα χρειαστεί να καταβάλει τα χρήματα.

«Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον έντρομο πατέρα του 7χρονου, ο οποίος μας ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για το όλο μπέρδεμα και αυτό σημαίνει πως το μαχητικό αεροσκάφος είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο» σημείωσε λίγο μετά στη σελίδα πώλησης του τζετ εκπρόσωπος της Jet Art Aviation η οποία αποδέχθηκε την ακύρωση της πώλησης.

Όσο για τον πατέρα… Μάλλον θα έκοψε την πρόσβαση του υιού του στον υπολογιστή, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί ότι δε θα επαναλάβει κάτι ανάλογο!

πηγη: star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More