Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πηρε διαζυγιο...χωρις να το ξερει ο συζυγος της

Αυτό κι αν είναι παράξενο. Μια γυναίκα από τη Ρουμανία πήρε διαζύγιο από μόνη της και χωρίς να το ξέρει ο σύζυγος. Στην αρχή του γάμου τους όλα ήταν μέλι γάλα. Στην πορεία όμως ο σύζυγος έβγαλε...
πολλά... κουσούρια.
Η σύζυγος ούτε διαζύγιο δεν τολμούσε να του ζητήσει, για αυτό και αποφάσισε να το βγάλει μόνη της και να μη του το πει καν. Μέχρι να βρει την τόλμη να τον παρατήσει, έμενε κανονικότατα σπίτι τους. Ο άνδρας της το έμαθε ένα χρόνο μετά και άσκησε έφεση στο δικαστήριο της Ρουμανίας.

Εκείνος πίστευε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο γάμο τους. Μάλιστα όταν η γυναίκα του έφυγε για διακοπές χωρίς να του το πει και αυτός δήλωσε την εξαφάνισή της, δεν του είχε φανεί περίεργο.

Οι Αρχές της Ρουμανίας την εντόπισαν, εκείνη γύρισε στο σπίτι, αλλά και πάλι δεν του είπε τίποτα για το διαζύγιο. Πάνω σε ένα καβγά όμως, του το «έσκασε» το μυστικό. Τον ενημέρωσε λοιπόν ότι δεν μπορεί να της κάνει κανέναν έλεγχο, ούτε να έχει καμία απαίτηση καθώς εδώ και ένα χρόνο ήταν χωρισμένοι. Μάλιστα του έδειξε και το χαρτί διαζυγίου.

Ο σύζυγος πήγε στα δικαστήρια και τώρα εξετάζεται πώς βγήκε το διαζύγιο, με τον έναν από τους δύο να έχει μαύρα μεσάνυχτα


star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More