Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τα λαθη που κανουν οι αντρες στο σεξ

Έβαλες το ψηλοτάκουνο, τα πιο σέξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και το σεξ απίλ σου είναι σίγουρο πως θα κόψει την ανάσα του. Έλα όμως που εκείνος κάνει λάθη, τόσο σοβαρά που μπορούν να σε ξενερώσουν την ώρα του σεξ! Ιδού τα μεγαλύτερα αντρικά λάθη στο σεξ:
Τραβάει το στήθος σου δυνατά κι ατσούμπαλα:
Μπροστά στη θέα του γυμνού στήθους, κάθε άντρας παραληρεί. Αυτό σημαίνει πως επιστρέφει αυτόματα στην βρεφική του ηλικία και πέφτει στο στήθος σου λες και δεν υπάρχει αύριο. Η τακτική αυτή του παιξίματος ειδικά με τις ρώγες, αντί να σε ανάψει, γίνεται ενοχλητικό πέρα για πέρα.
Σε φιλάει σαν τον δράκουλα:
Παθιάρικο ή ευαίσθητο, σφιχτό ή πιο τρυφερό, ένα καλό φιλί είναι πάντα το απαραίτητο καύσιμο που χρειάζεται ένα καλό σεξάκι. Πολλοί άντρες νομίζουν πως θα μιμηθούν τον Έντουαρντ Κάλεν και μπήγουν τα δόντια τους πάνω σου. Λάθος μέγα λάθος!
Είναι πολύ σκληρός στο άγγιγμα του στις ερωτογενείς ζώνες:
Οι άντρες προτιμούν να τους αγγίζεις πιο έντονα απ' ότι θέλουμε εμείς τα κοριτσάκια, ειδικά στο πέος τους. Έλα όμως που το ανάποδο δεν ισχύει κι τα αγόρια δεν το καταλαβαίνουν. Η κλειτορίδα όμως που έχει τις διπλάσιες νευρικές απολήξεις σε σχέση με το πέος και σε περιοχή πιο μικρή από αυτό. Η κλειτορίδα θέλει σεβασμό αφού μην ξεχνάμε πως είναι το μόνο όργανο του ανθρώπινου σώματος που μοναδικό σκοπό έχει να προσφέρει απόλαυση.
Δεν σε περιποιείται και δεν σε χαϊδεύει όσο θα ήθελες:
Το μεγαλύτερο όργανο σεξ για μια γυναίκα είναι η επιδερμίδα της. Το πρώτο είναι το μυαλό. Για το μυαλό πολλά πράγματα δεν μπορείς να κάνεις. Για την επιδερμίδα πάλι, οι άντρες λίγα ξέρουν και δεν δείχνουν και διάθεση να μάθουν περισσότερα. Έλα όμως που τα χάδια και οι αγκαλιές είναι ζωτικής σημασία προκαταρκτικά για εμάς και όταν δεν τα έχουμε, ξενερώνουμε.
Δαγκώνει το λοβό του αυτιού σου επειδή πιστεύει πως είναι σέξι:
Η εμμονή κάποιων αντρών με τους λοβούς τον αυτιών μας και το αυτί ολόκληρο, είναι για να απορείς. Σάλια, φιλιά, δαγκώματα, πόνος στο αυτί, θυμίζουν ωτίτιδα, και καθόλου σέξι δεν τα βρίσκουμε (τουλάχιστον στην πλειοψηφία)
Σου κάνει πιπιλιές σαν 15χρονο:
 Αν είστε πάνω από 15 ετών και για να πας στη δουλειά σου, χρειάζεσαι ένα τόνο κονσίλερ για να καλύψεις τις ανόητες πιπιλιές του, είσαι άξια της τύχης σου!
Δεν ξυρίζεται πριν το σεξ:
Τα γενάκια δύο ημερών μπορούν να λειτουργήσουν σαν πραγματικό ξυράφι για το βελούδινο δερματάκι μας, κι όσο κι αν θέλουμε να ανάψουμε με το γεγονός αυτό, ο πόνος δεν μας αφήνει.
Δεν κάνει μπάνιο πριν το σεξ:
Εσύ πλένεσαι με γάλα καρύδας και ο αχαΐρευτος θέλει να του δοθείς άνευ όρων ενώ βρωμάς ιδρωτίλας και το όργανό του έχει να αλλάξει σώβρακο εδώ και μέρες! Ντροπή του!
Βάζει τα δαχτυλάκια του στη μικρή σου περιοχή ενώ δεν είσαι έτοιμη ακόμα:
Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους. Με το να προσπερνά τα υπόλοιπα προκαταρκτικά για να πέσει κατευθείαν στην μικρή σου περιοχή, δεν θα σε κάνει να κορυφώσεις πιο γρήγορα.
Πετάει το προφυλακτικό στο πάτωμα:
Έχεις μόλις γευτεί ένα ωραίο οργασμό κι εκείνος το ίδιο. Κι εκεί που απομακρύνεται από το κρεβάτι για να πάει στο μπάνιο, βγάζει το προφυλακτικό και πετάει στο πάτωμα! Γιατί; Γιατί εκεί που είχες πετάξει στα ουράνια, να πρέπει να κατέβεις άρον άρον για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα.
Όταν σου κάνει στοματικό ασχολείται μόνο με την κλειτορίδα:
Είναι σαν να του κάνεις εσύ στοματικό και να ασχολείσαι μόνο με την κορυφή του πέους του. Όχι, και τα μπαλάκια του θέλουν φροντίδα και η βάση του πέους ολόκληρη. Το ίδιο συμβαίνει και με σένα.
Σταματάει το στοματικό τη στιγμή που δεν πρέπει:
Εκεί που πήρε την απόφαση να σου χαρίσει ένα ωραίο στοματικό, κι ενώ εσύ βρίσκεσαι σε καλό δρόμο προς την κορύφωση, σταματά να σε ρωτήσει αν σου αρέσει! Ε όχι!
Δε δίνει σημασία στα εσώρουχά σου:
Εσύ χαλάς τα τακουνάκια σου για να βρεις τα πιο ωραία εσώρουχα που θα τον ανάψουν, κι εκείνος δεν τους δίνει καμία σημασία στο σεξ και σπεύδει να στα βγάλει, χωρίς να κάνει ούτε ένα σχόλιο.
Πέφτει στο κρεβάτι με τις κάλτσες:
Τίποτα δεν είναι πιο αντισεξουαλικό από έναν άντρα γυμνό με τις κάλτσες εκστρατείας που θέλει να στο παίξει και σέξι αρσενικό. Βγάλε κάλτσες αγόρι μου και προσπάθησε πάλι.
Σου κάνει παρατηρήσεις για την αποτρίχωσή σου:
Ενώ εκείνος είναι σαν τον άγριο Αμαζόνιο, όλο παρατηρήσεις σου κάνει για το χνουδάκι που άρχισε να εμφανίζεται στη μικρή σου περιοχή. Ε όχι να έχει απαιτήσεις ο άνθρωπος που δεν ξέρει τι είναι το ξυράφι.
Διεισδύει χωρίς να σε ρωτήσει:
Έχετε ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι και εκεί που λες μετά το φιλί να πέσει κι ένα χάδι, εκείνος παίρνει πρωτοβουλία και προχωρά μόνος στο παρασύνθημα. Εσύ χωρίς καμιά λίπανση στην περιοχή, πως να δεχτείς το πέος του και κάπου εκεί ξεκινά το ξενέρωμα.
Τελειώνει χωρίς να τον ενδιαφέρει η δική σου απόλαυση:
Το σεξ ξεκίνησε καλά μέχρι το σημείο που εσύ έμεινες με τη χαρά κι εκείνος με τον οργασμό. Ένας άντρας που ενδιαφέρεται μόνο για την δική του ηδονή και μόνο, είναι σαν να σου δηλώνει πως δεν θα σου δώσει και μεγάλη σημασία γενικά και όχι μόνο στο κρεβάτι.
Περιμένει ότι το πιο εύκολο πράγμα είναι να το κάνετε στα τέσσερα:
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ειδικά στο ξεκίνημα της σεξουαλικής τους ζωής δεν το έχουν και πολύ εύκολο να στήνονται στα τέσσερα! Με λίγη υπομονή και μπόλικο ταμπεραμέντο, ένας άντρας μπορεί να πείσει μια γυναίκα να κάνει ακόμα και κολοτούμπες στο κρεβάτι. Με επιμονή, διαταγές και πείσμα, μόνο θα ξενερώνεις και τελικά το χατίρι δεν θα του το κάνεις, ούτε στα τέσσερα, ούτε στα δεκατέσσερα.
Δεν τελειώνει ή το πέος του πέφτει στη θέα και μόνο του προφυλακτικού:
Αν ο παρτενέρ σου ανήκει στην σπάνια εκείνη κατηγορία αντρών (λέμε τώρα) που αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης, μπορείς να παλέψεις το πρόβλημα αυτό κάθε αυτό. Την άρνησή του να το συζητήσετε και να βρείτε λύση και την πτώση του πέους του μόνο όταν στην κουβέντα μπαίνει το προφυλακτικό, όχι δεν μπορείς να την παλέψεις.
Σε ρωτά αν ήταν ο καλύτερος που είχες:
Γιατί να κάνει την ερώτηση αυτή και ειδικά πάνω στην δύσκολη στιγμή. Και αφού την κάνεις την ερώτηση, είσαι πολύ σίγουρος και για την απάντηση!
Δεν σου κάνει στοματικό αλλά περιμένει να του κάνεις:
Αφού το να του κάνεις στοματικό αποτελεί μία ύψιστη χαρά για κάθε άντρα, εύκολα θα σκεφτόσουν πως η ανταπόδοση θα ερχόταν εύκολα κι από τη μεριά του. Τούτο φυσικά, δεν συμβαίνει συχνά, αφού τα αρσενικά προτιμούν να παίρνουν παρά να δίνουν.


πηγη: womenonly







     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More