Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αρνακι γεννηθηκε χωρις μαλλι σε φαρμα στην Ορμηδεια


Λάρνακα: Δίπλα από τη ζεστασιά που προσφέρει το τζάκι του ιδιοκτήτη του, πέρασε τις πρώτες ώρες της ζωής του, ένα ασυνήθιστο, σπάνιο θα μπορούσε κάποιος να πει, αρνάκι, που γεννήθηκε σε μάντρα στην Ορμήδεια. Το αρνάκι γεννήθηκε το βράδυ της Τρίτης και έκπληκτος ο ιδιοκτήτης του, διαπίστωσε ότι είναι χωρίς μαλλί. Την επιφάνεια του σώματός του και την ουρά καλύπτει μόνο δέρμα, ενώ ίχνη από μαλλί, υπάρχουν μόνο στο κεφάλι.

Λόγω της ιδιομορφίας του το αρνάκι χωρίς μαλλί μεταφέρθηκε μετά τη γέννησή του και αφού θήλασε, στη θαλπωρή που προσφέρει το τζάκι στην οικεία του ιδιοκτήτη του. Χθες, η γυναίκα του ιδιοκτήτη του έραψε… ένα μάλλινο φορεματάκι για να μην κρυώνει αφού δεν έχει δικό του μαλλί.

Ψες το αρνάκι θα περνούσε και πάλι τη βραδιά στο τζάκι, παρέα με την οικογένεια του ιδιοκτήτη του, καθώς όπως μας είπε και ο ίδιος η οικογένεια μάλλον, απέκτησε νέο μέλος. Το αρνάκι είναι υγιέστατο και εκτός από παιχνιδιάρικο, είναι και λαίμαργο.

Εχέγγυα που κάνουν τον ιδιοκτήτη του αισιόδοξο ότι θα ζήσει και θα μεγαλώσει σαν ένα… κανονικό αρνί. Σύμφωνα με ανεπίσημη εκτίμηση κτηνιάτρων που ενημερώθηκαν για την περίπτωση του αρνιού, η ιδιομορφία του να μην έχει μαλλί, αποδίδεται σε γονιδιακά αίτια.

πηγη: philenews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More