Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δωρισε σπερμα και το πληρωνει...

Είπε να κάνει το καλό και βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα. Ένας Γερμανός δώρισε το σπέρμα του σε δύο λεσβίες που ήθελαν παιδί και τώρα του ζητάνε διατροφή!


Ο 52χρονος Κλάους Σρέντερ είχε συμφωνήσει με το ζευγάρι των γυναικών να τους δώσει λίγη από τη γονιμότητα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους να συμπληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Ο Σρέντερ με τις δύο γυναίκες είχαν συμφωνήσει σε όλα και μάλιστα το ζευγάρι είχε δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να του ζητήσουν τίποτα.

Παρ' όλα αυτά πλήρωσε για τα βαφτίσια του παιδιού και το έβλεπε μια φορά το μήνα, προκειμένου το αγόρι να έχει ένα ανδρικό πρότυπο.

Πέντε χρόνια μετά λοιπόν, οι γυναίκες του ζητούν διατροφή προκειμένου να ανταποκριθούν στα έξοδα του γιού τους!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Σπίγκελ που δημοσίευσε την ιστορία, ο “πατέρας” φαίνεται πως έχει και τη γερμανική δικαιοσύνη απέναντι του, αφού, οι προφορικές συμφωνίες δεν υπολογίζονται ως αποδεικτικά στοιχεία.

Πρώτιστο καθήκον της γερμανικής δικαιοσύνης είναι η πρόνοια και η ευημερία του παιδιού και από τη στιγμή που γιος και πατέρας έχουν το ίδιο DNA, τότε ο δεύτερος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει.

πηγη:  cosmo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More