Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Bowling για ερωτευμένους! (video)Θέλετε για λίγο να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, παρέα με το ταίρι σας; Δοκιμάστε το Kiss Controller Bowling Game!

Αποτελείται από ένα ακουστικό που λειτουργεί ως δέκτης αισθητήρα και έναν μαγνήτη που παρέχει είσοδο του αισθητήρα. Στο τέλος του ακουστικού επισυνάπτονται αισθητήρες μαγνητικών πεδίων και τοποθετούνται μπροστά από το στόμα. Καθώς ο χρήστης μετακινεί τη γλώσσα του αυτό δημιουργεί διαφορετικά μαγνητικά πεδία που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των παιχνιδιών.

Το Kiss Controller Bowling Game, παίζεται ως εξής: το ένα άτομο έχει το μαγνήτη στη γλώσσα του και το άλλο άτομο φοράει το ακουστικό. Ενώ φιλιούνται, το πρόσωπο που έχει το μαγνήτη στη γλώσσα του ελέγχει την κατεύθυνση και την ταχύτητα της σφαίρας μπόουλινγκ για 20 δευτερόλεπτα.

Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να καθοδηγήσει την μπάλα έτσι ώστε να διατηρεί μια μέση θέση στον διάδρομο και αυτό το επιτυγχάνει με την θέση της γλώσσας ενώ με πιο παθιασμένα φιλιά μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα της μπάλας μπόουλινγκ!

Φιληθείτε ελεύθερα λοιπόν και απολαύστε μία επιτυχημένη παρτίδα Bowling!zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More