Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι πιο αστείοι και ανόητοι εγκληματίες στον κόσμο..

Οι εγκληματίες, συνήθως θεωρούνται επικίνδυνοι ανθρώπου στην κοινωνία μας, αλλά μερικές φορές κάνουν ανοησίες.. Εδώ θα σας αναφέρουμε μερικά από τα πιο ηλίθια τους λάθη!


Ένας άντρας από το Cambridge συνελήφθη το Σεπτέμβριο, στην δουλειά του που τον είχε πάρει ο ύπνος.. λογικό! Είχε δύσκολη χθεσινή νύχτα! Ο διαρρήκτης λοιπών πήγε στην δουλειά του έχοντας πιει ένα μπουκάλι κρασί.. υπό την επήρεια αλκοόλ θεώρησε σωστό να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος μέσα στο μαξιλάρι.. στο οποίο κοιμήθηκε μετέπειτα! 

Illutrated εικόνα
Βρέθηκε κάποια στιγμή αργότερα από τον ιδιοκτήτη σπιτιού που κάλεσε αμέσως την αστυνομία.  

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους,  δύο ενθουσιώδεις διαρρήκτες συνελήφθησαν να φορούν  μάσκες στα πρόσωπά τους που είχαν βάψει με μαρκαδόρους, ως ύποπτη μεταμφίεση.

αυτές τις δύο ενθουσιώδεις διαρρήκτες συνελήφθησαν μετά φορούσαν μάσκες στα πρόσωπά τους
Αυτοί είναι οι μάγκες με τους μαρκαδόρους...

Ένας διαρρήκτης από την Αλαμπάμα "άφησε" ένα μέρος της μύτης.. του, στο σπίτι του θύματος καθώς τον είχε δαγκώσει  ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Η αστυνομία βρήκε τη μύτη.. και σύντομα βρέθηκε ο ένοχος.

Ένας διαρρήκτης Αλαμπάμα είχε εγκαταλείψει ένα μέρος από τη μύτη του στο σπίτι του θύματος


Η illutrated εικόνα
Ένας άλλος έκανε το ηλίθιο λάθος να πάει να κλέψει ένα μαγαζί φορώντας το επαγγελματικό κράνος του (ήταν επαγγελματίας crosser). Ένταξη είχε κρύψει το πρόσωπο του.. αλλά στο πίσω μέρος του κράνους με μεγάλα γράμματα αναγραφόταν το όνομα του! 

Έχετε ποτέ δει εγκληματία να απειλεί ζωή τραπεζικού κρατώντας ένα κουτάλι; Ένας Πολωνός ληστής το έκανε.. όλο το προσωπικό και οι πελάτες της τράπεζας εννοήστε ότι έσκασαν στα γέλια... Τον συνέλαβε η αστυνομία μετά από λίγο...

Ένας πολωνός ληστής απείλησε το προσωπικό τράπεζα με ένα κουτάλι
Ένας πολωνός ληστής απείλησε το προσωπικό της τράπεζα με ένα κουτάλι. 

Το 1989, δυο έφηβοι εγκληματίες από την Καλιφόρνια ήταν σπάσει το τζάμι ενός αμαξιού και προτού προλάβουν να κλέψουν οτιδήποτε αντιλήφθηκαν ότι τους είχε δει ένας αστυνόμος. Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν πήδηξαν έναν φράχτη! Δύστυχος ήταν ο φράχτης της φυλακής του Σαν Κουεντιν... 

Η illutrated εικόνα


Ένας άλλος ανόητος ληστής αφού είχε κλέψει ένα ασημένιο μενταγιόν αξίας 300€, και καθώς είχε ξεφύγει από την αστυνομία, αποφάσισε να δοκιμάσει το μενταγιόν μέσα στο αστικό λεωφορείο που παρεμπιπτόντως.. είχε κάμερες.

Προσπάθησε για τα κοσμήματα, αλλά δεν ξέρουν ότι ήταν να κινηματογραφηθεί από την κάμερα

www.kokoraki.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More