Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Παντρευτηκε σε ηλικια 120 ετων

Ένας Ινδός χωρικός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά σε ηλικία 120 ετών, αφού τα παιδιά του έψαχναν επί έξι χρόνια να του βρουν την κατάλληλη νύφη, γράφουν σήμερα οι τοπικές εφημερίδες. Λίγο μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου το 2005, ο Χάτζι ‘Αμπντουλ Νουρ, ήδη υπεραιωνόβιος, ζήτησε από τα παιδιά του να τού βρουν μια σύζυγο που θα τού μαγείρευε, γράφει η εφημερίδα Times of India. Ο Hazi Abdul Noor, ένας γιος του Noor, είπε ότι ήταν δύσκολο να βρει νύφη για έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα.
“Με τη χάρη του Θεού βρήκαμε μια νέα μητέρα, παρότι έχει τα μισά του χρόνια”. Ο Νουρ παντρεύτηκε την 60χρονη Samoi Bibi την Κυριακή στο Σατγάρι, ένα απομακρυσμένο χωριό στο βορειοανατολικό κρατίδιο Ασάμ. Στη γαμήλια τελετή παρέστησαν τουλάχιστον 400 καλεσμένοι. Η Σαμόι Μπίμπι ήταν χήρα χωρίς παιδιά.
Με το γάμο της όμως απέκτησε δύο θετούς γιους και τέσσερις θετές κόρες, με ορισμένους να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν. Ο Νουρ είχε δημιουργήσει μια οικογένεια 122 μελών, μεταξύ των οποίων γιοι, κόρες και εγγόνια.

Πηγή: ,  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More