Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Απιστευτο! Γιατρος συνηθιζε να … πιπιλα τις γυναικειες θηλες των ασθενων!

Συνήθιζε να πιπιλά τις γυναικείες θηλές ασθενών του...με στόχο όπως έλεγε να κάνει καλύτερες διαγνώσεις. Ο λόγος για έναν Φιλανδό γιατρό, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς πρωτόδικα αθωώθηκε για την επαναστατική του μέθοδο!.

Ο Φιλανδός γιατρός χρησιμοποιούσε αυτό τον τρόπο διάγνωσης, γιατί όπως ισχυρίζεται είναι ένα παλιό “κόλπο” εξέτασης μιας συγκεκριμένης πάθησης.Πέφτοντας όμως μια μέρα με τα μούτρα στο στήθος μιας 20χρονης βρήκε τον μπελά του, καθώς αυτή τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο πρώτο δικαστήριο ο γιατρός αθωώθηκε πανηγυρικά.
Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είχε… διαπράξει κάποιο έγκλημα και η γλώσσα του ήταν “αθώα”.Η νεαρή Φιλανδή δεν το έβαλε κάτω, προσέφυγε στο Ανώτατο δικαστήριο και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σύμφωνα με τα πρακτικά η 20χρονη πήγε για εξετάσεις στον γιατρό, γιατί διαπίστωσε κάποιο περίεργο υγρό να τρέχει από τις θηλές της.Μετά από ψηλάφηση και υπέρηχο ο γιατρός θεώρησε ότι γλείφοντάς την θα κάνει καλύτερη διάγνωση. Ισχυρίστηκε ότι ήθελε να δοκιμάσει το υγρό για να της δώσει την καταλληλότερη αγωγή.

Ο γιατρός ισχυρίζεται
ότι ζήτησε την άδειά της εξηγώντας στη νεαρή, γιατί έπρεπε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη εξέταση. Όπως λέει ο γιατρός, η νεαρή συμφώνησε και εκείνος χώθηκε μες στο μπούστο της.Η ακροαματική διαδικασία έχει ξεκινήσει, περιμένουμε με αγωνία την ετυμηγορία…






madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More