Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αποφασισε να λουσει τα διμετρα μαλλια του μετα απο 26 χρονια!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας άνδρας από την Κίνα και το χωριό Red Flag, έχει μαλλιά μήκους δυο μέτρων και γενειάδα μήκους 1,5 μέτρου και μετά από 26 χρόνια αποφάσισε να λουστεί! Το σαμπουάν δεν έκανε τίποτα και οι συγγενείς του έφεραν απορρυπαντικό ρούχων να να τον πλύνουν.

Χρειάστηκαν δώδεκα άνθρωποι, τρεις μεγάλες σακούλες απορρυπαντικό και πέντε ώρες πλυσίματος για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα!

Η οικογένεια του και οι γείτονες αφού κατάφεραν να τον καθαρίσουν, είπαν πως θα προσπαθήσουν να βάλουν το όνομα του, στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Για το μήκος των μαλλιών της, τα οποία όμως τα λούζει, έχει μπει στο Γκίνες η Cheng Shiqun, από την περιοχή Chongqing της Κίνας.

Το μήκος τους έχει φτάσει στα 2 μέτρα και 43 εκατοστά. Η 50χρονη γυναίκα, κομμώτρια στο επάγγελμα, έχει να κουρευτεί 16 χρόνια. Χρειάζεται περίπου δυο ώρες για να λούσει τα μαλλιά της, ενώ άλλη μια ώρα για να τα ξεμπλέξει και να τα χτενίσει.

Δεν κατέχει όμως ούτε αυτή την πρωτιά στο μήκος, καθώς μια συμπατριώτισσα της, η οποία έχει να κουρευτεί από τα 13 της χρόνια, έχει μαλλιά που φθάνουν τα πέντε μέτρα.


πηγη: typos.com.cy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More