Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μοτοσυκλετα απο αληθινο αλιγατορα!


Η GatorBike είναι μια ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, κατασκευασμένη από το δέρμα και το κρανίο ενός πραγματικού αλιγάτορα που σκοτώθηκε στη Φλόριντα.
Η εν λόγω μοτοσυκλέτα έχει δημιουργηθεί από το Σουηδό τεχνίτη Benny Ohrman, ο οποίος χρειάστηκε ένα χρόνο για να την τελειοποιήσει, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ της άγριας ζωής.
Ο Jim Jablon, ιδρυτής του WROH, κέντρο αποκατάστασης της άγριας ζωής στη Φλόριντα, επινόησε το GatorBike για τη συγκέντρωση χρημάτων για το κέντρο του. Το WROH πραγματοποιεί διασώσεις εξωτικών ζώων, τα οποία έχουν παραμεληθεί ή κακοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες τους και είτε τα απελευθερώνει πίσω στο φυσικό περιβάλλον ή τους παρέχει φροντίδα στο χώρο των εγκαταστάσεων του κέντρου.
Όσον αφορά την ίδια τη μοτοσυκλέτα, είναι καλυμμένη από δέρμα αλιγάτορα το οποίο μπορεί να αποσπαστεί αλλά το κεφάλι του είναι μόνιμα τοποθετημένο στο τιμόνι και ενσωματώνει το ταχύμετρο και άλλους μετρητές, ενώ διαθέτει ισχυρή μηχανή Ultima! Η «κλήρωση» για την ανάδειξη του νικητή για το GatorBike θα γίνει το Μάιο στο Fort Lauderdale.




πηγη: free-phos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More