Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μια αλεπουδιτσα εμεινε επι δυο εβδομαδες στον 72ο οροφο ουρανοξυστη στο Λονδινο.

Mια αλεπουδίτσα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 72ο όροφο ενός ουρανοξύστη στο κέντρο του Λονδίνου όπου και πέρασε δύο ολόκληρες εβδομάδες μόνη και έρημη μέχρι να την ανακαλύψουν εξαντλημένη, πεινασμένη και εξαιρετικά φοβισμένη.

Η αλεπού --οι διασώστες που την κατέβασαν από τα ύψη την ονόμασαν Ρομέο-- μπήκε σε έναν υπό κατασκευή ουρανοξύστη, ανέβηκε τις σκάλες και αφού εξερεύνησε όλο το χώρο, τελικώς βρέθηκε σε ένα σημείο 288 μέτρα πάνω από τη γη, όπου και παγιδεύτηκε μη βρίσκοντας διέξοδο για να κατέβει.

Ο Ρομέο κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας τα υπολείμματα φαγητών των εργαζομένων για την αποπεράτωση του κτιρίου, που όταν τελειώσει θα είναι το υψηλότερο κτίριο στην Ευρώπη.

Η φοβισμένη αλεπού οδηγήθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων όπου φιλοξενείται, τρέφεται και προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς έφτασε μέχρι τον ουρανοξύστη το μικρό ζώο που δραπέτευσε μυστηριωδώς από το χώρο που ζούσε και αφού περιδιάβηκε όλους τους δρόμους του Λονδίνου κατέληξε στον ουρανοξύστη.

Οι αλεπούδες αφθονούν σε πολλές πόλεις της Βρετανίας και μόνο στο Λονδίνο ζούν στα δάση της πόλης πάνω από δέκα χιλιάδες αλεπούδες. Έχουν σχετικά καλή σχέση με τους ανθρώπους και τρέφονται κυρίως με αποφάγια που βρίσκονται στους σκουπιδοντενεκέδες τους οποίους επισκέπτονται μόνο τα βράδια.
πηγη: typos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More