Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τι ψαχνουν οι Αντρες απο μια Γυναικα Σημερα ;

 Ο κάθε άντρας


μπορεί να έχει τα δικά του γούστα, αλλά οι σημερινοί άντρες συμφωνούν σε αρκετά πράγματα τα οποία θεωρούν ιδιαιτέρως ελκυστικά σε μια γυναίκα. Ας δούμε ποιά είναι αυτά αλλά και ποιοί είναι οι ...
....τύποι άντρα που θα συναντήσεις συχνά το 2011!








1. Το στήθος χωρίς σουτιέν που διαφαίνεται μέσα από ένα μπλουζάκι φαίνεται ότι εξάπτει την ανδρική φαντασία. Αρκεί φυσικά να είναι στητό και σφριγηλό.


2. Τα μακριά μαλλιά: Οι περισσότεροι άντρες παραδέχονται ότι τα μαλλιά είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν σε μια γυναίκα, και σίγουρα προτιμούν τα μακριά ατίθασα μαλλιά από τα καλοχτενισμένα που απαγορεύεται να τα αγγίξεις.


3. Τα ψηλά τακούνια: Άλλο ένα διαχρονικό αντρικό φετίχ που αρέσει σε όλους. Αρκεί φυσικά να ξέρεις να τα συνοδεύεις με το κατάλληλο ντύσιμο.


4. Η αγάπη για την ταχύτητα: Μια γυναίκα που οδηγεί ένα γρήγορο αυτοκίνητο ή δείχνει ενδιαφέρον για το τελευταίο αγωνιστικό μοντέλο σίγουρα θα κερδίσει την προτίμηση των περισσότερων αντρών, που θα μπορέσουν έτσι να μοιραστούν αυτό το πάθος τους μαζί της.


5. Το τατουάζ σε ένα σημείο που δεν φαίνεται πάντα, όπως για παράδειγμα στον ομφαλό.


6. Να φοράει ζαρτιέρες: Ένας μύθος για το αντρικό φύλο που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ανεξάρτητα από ηλικία ή κοινωνική προέλευση.


7. Οι μακριές καλλίγραμμες γάμπες αρέσουν σε όλους τους άντρες, και με το δίκιο τους, γιατί σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας.


8. Να μιλάει άνετα για το σεξ: Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν ότι αυτό είναι ένα αντρικό προνόμιο, αλλά μόλις ξεπεράσουν το πρώτο σοκ, συνήθως τους αρέσει μια γυναίκα που μιλάει για το σεξ χωρίς αναστολές και υποκρισίες.


9. Η ξενική προφορά: Η ιδέα ότι μια κοπέλα προέρχεται από κάποια άλλη χώρα αρέσει στους άντρες γιατί της προσδίδει κάποιο παραπάνω μυστήριο και διεγείρει το ένστικτο του κυνηγού που έχουν όλοι οι άντρες.


10. Το βλέμμα: Στους άντρες φαίνεται πως αρέσουν οι γυναίκες που τους κοιτάνε κατευθείαν στα μάτια χωρίς να χαμηλώνουν το βλέμμα, δείχνοντας έτσι αυτοπεποίθηση αλλά και ανεξάρτητο πνεύμα. Πέρασαν οι εποχές που προτιμούσαν τις χαμηλοβλεπούσες.


πηγη alfanea 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More