Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ζουσε 4 χρονια με μαχαιρι "καρφωμενο" στο κεφαλι του. (pics)

Επί τέσσερα χρόνια, ένας άνδρας από την Κίνα υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους. Και πώς να μην υποφέρει, όταν επί τέσσερα χρόνια, είχε καρφωμένο στο κεφάλι του ένα μαχαίρι, 10 εκατοστών...



Ο Li Fu, σύμφωνα με την “Daily mail” (16/02), παραπονιόταν ότι συχνά υπέφερε από ημικρανίες, μέχρι που αποφάσισε να επισκεφτεί ένα γιατρό.

Η διάγνωση εξέπληξε τόσο τον ίδιο όσο και το γιατρό που τον εξέτασε, αφού διαπίστωσε, πως βαθιά στο κρανίο του 37χρονου άνδρα, είχε παραμείνει η λεπίδα από το μαχαίρι, με το οποίο ληστές τον τραυμάτισαν το 2006.

Στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά τη ληστεία, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό, που δεν παρατήρησε όμως τη λεπίδα.

Η “ανακάλυψη” έγινε μόλις τον προηγούμενο μήνα, οπότε ο Li επισκέφτηκε έναν ακόμη γιατρό και έβγαλε ακτινογραφία.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του Li σοκαρίστηκαν τόσο, που φυσικά, αναζήτησαν και μία δεύτερη γνώμη, πριν αποφασίσουν να υποβληθεί ο 37χρονος σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της λεπίδας.

Και ο δεύτερος γιατρός επιβεβαίωσε το “εύρημα” του πρώτου, με αποτέλεσμα ο Li να μπει στο χειρουργείο.

Για “ιατρικό θαύμα” έκανε λόγο ο γιατρός, που τον εγχείρισε, Luo Zhiwei, τονίζοντας πως δεν είχε ξαναδεί τίποτα παρόμοιο στην καριέρα του.

“Είναι πραγματικό θαύμα που κατάφερε να επιβιώσει μετά από την επίθεση, πόσο μάλλον έχοντας τέσσερα χρόνια καρφωμένο το μαχαίρι στο κρανίο του”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο 37χρονος παραμένει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου.



cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More