Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παγωτο απο μητρικο γαλα!

Ένα νέο παγωτό από μητρικό γάλα πουλάει από την Παρασκευή το Icecreamists στο Λονδίνο. Την πρώτη ύλη παρέχουν μητέρες που απάντησαν σε αγγελία. Η τιμή και τα συστατικά της συνταγής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “NEWS 247”, κατάστημα του Λονδίνου που πουλά παγωτά σκοπεύει να δημιουργήσει παγωτό από μητρικό γάλα, το οποίο, όπως λέει, οι πελάτες θα πρέπει να θεωρήσουν οργανικό.

Στο παγωτό αυτό έδωσαν την ονομασία Baby Gaga και θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή (25/02) στο κατάστημα Icecreamists στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου.

Ο ιδρυτής του Icecreamists Ματ Ο'Κόνορ δήλωσε αισιόδοξος για το εγχείρημα αυτό, να μετατρέψει το "θαύμα της μητρότητας" σε παγωτό το οποίο θα πωλείται 14 λίρες η κάθε μπάλα.

Το μητρικό γάλα θα παρέχεται από μητέρες που απάντησαν σε μία αγγελία στο φόρουμ Mumsnet.

Μία από αυτές τις γυναίκες, η Βικτόρια Χίλεϊ 35 ετών από το Λονδίνο που εργάζεται με γυναίκες που έχουν πρoβλήματα στο θηλασμό, δώρισε το γάλα της στο μαγαζί αφού είδε την αγγελία.

Δήλωσε εξάλλου ότι πιστεύει πως αν οι ενήλικες συνειδητοποιούσαν πόσο γευστικό είναι το μητρικό γάλα, τότε οι νέες μητέρες θα είναι πιο πρόθυμες να θηλάσουν.

Τα συστατικά της συνταγής για το παγωτό Baby Gaga είναι μητρικό γάλα, βανίλια Μαδαγασκάρης και άρωμα λεμονιού.

Ο Ο'Κόνορ επεσήμανε άλλωστε ότι το συγκεκριμένο είδος παγωτού θα είναι μία από τις νέες "καινοτόμες" γεύσεις που θα πωλούνται από το μαγαζί του.

πηγη:  ikypros

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More