Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Top sex secrets: Τα 25 πιο καυτα μυστικα του σεξ

Από μυστικά στο φλερτ, μέχρι την καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν... κάποια πράγματα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις. Η Θεία Λόλα είναι εδώ και στα αποκαλύπτει.

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις ήδη αρκετά, αλλά μάλλον όχι τα αγαπημένα των γυναικών. Σαν γυναίκα λοιπόν που θέλει να περνούν καλά όλες οι γυναίκες που θα βρεθούν κοντά σου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω εγγυημένα όλες τις κινήσεις που θα λατρέψει. Ώρα για μελέτη λοιπόν. Ελπίζω ήδη να έχεις μάθει άπ' έξω το Μέρος Α'.

01. Μην ξεχνάς να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση μ’ ένα κομπλιμέντο. Για οτιδήποτε. Έχε στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι μια περιπετειώδης γυναίκα στο κρεβάτι.

02. Μάθε να εκτιμάς τα εσώρουχά της. Να ξέρεις ότι τρελαίνεται να εμφανίζεται μπροστά σου μ’ αυτά, οπότε μην βιαστείς να της τα βγάλεις. Μπορεί και να έχει ξοδέψει μια περιουσία γι’ αυτά.

03. Η αστικοποίηση βοηθάει τις γυναίκες να ζεσταθούν. Άρα δοκίμασε να την αποπλανήσεις μπροστά από έναν καθρέφτη και θα με θυμηθείς.

04. Μην ρωτάς ερωτήσεις που θέλουν μεγάλη ανάλυση κατά την διάρκεια του σεξ. Για παράδειγμα «Τι σου αρέσει;». Θα χάσει τον ρυθμό της και ξέχνα τον οργασμό.

05. Το να απαντήσεις «Μια χαρά είσαι» όταν σε ρωτάει πως είναι, να ξέρεις πως δεν είναι ποτέ αρκετό.

06. Εκμεταλλεύσου την όσφρησή της. Ψέκασε τα σεντόνια με το άρωμά σου και άσε την να σε φαντασιώνεται όσο κοιμάται. Θα δεις τα οφέλη μόλις ξυπνήσει.

07. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Πες ένα κομπλιμέντο για κάτι μοναδικό που έχει, όπως οι φακίδες της, κι έτσι θα ξέρει ότι το εννοείς και ότι δεν το έχεις πει και σε άλλες 52 γυναίκες.

08. Πρότεινέ της να πάτε σε κάποιο φεστιβάλ μουσικής. Ο κοινός ρυθμός που θα λικνίζεστε θα σας φέρει πιο κοντά. Δεν το λέω, η επιστήμη.

09. Αν το δεν το έχετε το να μιλάτε στο κρεβάτι, κάντε μια απλή και διασκεδαστική άσκηση. Βάλτε να δείτε μια ταινία πορνό αλλά κλείστε τον ήχο. Προσπαθήστε να βάλετε εσείς τα λόγια στην ταινία. Σίγουρα θα γελάσετε και θα απελευθερωθείτε.

10. Βγάλε αμέσως την τηλεόραση απ’ την κρεβατοκάμαρα(αν έχεις). Σου τρώει χρόνο και αποσπά την προσοχή σου από την πραγματική χρήση του δωματίου.

11. Μια στο τόσο κανόνισε κάνα ραντεβού που χρειάζεται επίσημο ένδυμα. Τρελαίνεται να ετοιμάζεται για σένα.

12. Κάνε καμιά δουλειά στο σπίτι, χωρίς να την ρωτήσεις. Όσο λιγότερα έχει να σκεφτεί και να κάνει μόλις γυρίσει από την δουλειά, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει για να χαλαρώσετε.

13. Διάβασέ της κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ερωτικό. Είναι η καλύτερη διαδικασία για να την κάνεις να αφοσιωθεί στην φωνή σου.

14. Όταν κάνετε έρωτα έχε τ’ αυτιά σου ανοιχτά. Πιάσε κάθε βογκητό ή ήχο που βγάζει. Όσο καλύτερα ακούς, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να την ευχαριστήσεις.

15. Φρόντισε να κρατάς το υπνοδωμάτιο ζεστό. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες κρυώνουν πιο εύκολα από τους άντρες. Έτσι δεν θα έχει κανένα εμπόδιο στο να κυκλοφορεί με λιγότερα ρούχα.

16. Το «πιο γρήγορα, πιο δυνατά» δεν δουλεύει πάντα. Ειδικά αν είστε στην ιεραποστολική στάση κρατά ένα σταθερό ρυθμό χωρίς πολλές εντάσεις.

17. Κάνε την να νιώσει όμορφη μετά το σεξ. Ανακατωμένα μαλλιά, χαλασμένο μακιγιάζ, τσαλακωμένα ρούχα δεν την κάνουν νιώθει και πολύ καλά. Προετοίμασε λοιπόν το έδαφος αν θέλεις και δεύτερο γύρο.

18. Όταν κάθεστε δίπλα-δίπλα φρόντιζε ν’ ακουμπάς το χέρι σου στο πόδι της. Λατρεύει να νιώθει το άγγιγμά σου, ακόμα κι όταν δεν είναι άκρως ερωτικό.

19. Όταν φιλιέστε, μην το παρακάνεις με την γλώσσα σου. Τα απαλά αγγίγματα είναι πολύ πιο ερωτικά από τα βίαια.

20. Όταν είστε ακόμα στα προκαταρτικά, προσπάθησε να την φτάσεις κοντά στον οργασμό με τα χέρια σου. Έτσι το έχει στο τσεπάκι μόλις θα κάνεις την είσοδό σου.

21. Μόλις τελειώσετε το σεξ, πέρα από την αγκαλιά, μίλα της για μια στιγμή που σου άρεσε πολύ. Της αρέσει να ξέρει ότι δεν ξεχνάς κάποια πράγματα.

22. Δώστε ραντεβού για σεξ. Προετοίμασέ την λεκτικά κατά την διάρκεια της ημέρας για το τι πρόκειται να συμβεί μόλις βρεθείτε. Έτσι θα την γεμίσεις με πάθος και ανυπομονησία για το βράδυ σας.

23. Αν είσαι λάτρης του πρωινού σεξ, βάλε το ξυπνητήρι τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα. Οι γυναίκες δεν λειτουργούν όταν βιάζονται και χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά για να φτάσουν σε οργασμό.

24. Μείνε ήρεμος όταν μια σέξι γυναίκα περάσει από δίπλα σου ενώ είστε μαζί. Έτσι στέλνεις το μήνυμα ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να θαμπωθείς από ένα Wonderbra και ένα κόκκινο κραγιόν.

25. Αν καταφέρεις να πάρεις το νούμερο της σούπερ γκόμενας που είδες, χρησιμοποίησέ το μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Διαφορετικά θα νομίζει ότι φοβάσαι ή ότι παίζεις τα παιχνίδια του μυαλού που κάνουν τα λυκειόπαιδα.



πηγη totefteri

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More