Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Διπλωματικο επεισοδιο... για μια τσιχλα!

Μασούσε τσίχλα ο Δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέλ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος παρεξηγήθηκε!



Ο Γκιοκτσελ υποδέχθηκε το γάλλο πρόεδρο με την τσίχλα στο στόμα πράγμα που εξόργισε τον Σαρκοζί, ο οποίος απέστειλε έγγραφη διαμαρτυρία κατηγορώντας τον δήμαρχο για έλλειψη σεβασμού.

Ο Δήμαρχος απάντησε ευθαρσώς πως σιγά το πράγμα, αφού και ο Σαρκοζί όταν κατέβαινε από το αεροπλάνο, όταν προσγειώθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

"Ο Σαρκοζί κατέβαινε τη σκάλα του αεροσκάφους μασώντας μία τεράστια τσίχλα. Σταμάτησε για μία στιγμή, κοίταξε γύρω του και συνέχισε να μασάει. Προσωπικά οργίστηκα", δήλωσε ο Γκιοκτσέλ στο πρακτορείο Ανατολή.

"Επέδειξε την ίδια έλλειψη σεβασμού που είχε επιδείξει και παλαιότερα στη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου μας Αμπντουλάχ Γκιουλ στη Γαλλία", πρόσθεσε ο δήμαρχος χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

"Την ώρα που τον αποχαιρετούσαμε δεν έβγαλα την τσίχλα από το στόμα μου. Επρεπε κάποιος να αντιδράσει και πιστεύω ότι απάντησα με διπλωματία", επεσήμανε ο Γκιοκτσέλ.

cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More