Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η γενναιοδωρη διαθηκη!!!

Τη γενναιοδωρία του, επέδειξε ένας Πατρινός, ο Τάκης Κυριακόπουλος, ο οποίος απεβίωσε καθώς έπασχε από αποφρακτική πνευμονοπάθεια και στη διαθήκη του, άφησε στην αδερφή του χρήματα για να γλεντήσουν οι φίλοι του στην μνήμη του.



Ο Πατρινός έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ την Κυριακή (13/02), φίλοι και συγγενείς του, συγκεντρώθηκαν σε καφενείο της περιοχής και ήπιαν, τραγούδησαν και μνημόνευσαν τον εκλιπόντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ρεπόρτερ", ο Τάκης Κυριακόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο, καθώς είχε πρόβλημα χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.

Λίγο καιρό πριν πεθάνει, έδωσε εντολή στα αδέλφια του, να διοργανώσουν ένα μεγάλο τσιμπούσι προς τιμήν του και να το γλεντήσουν πίνοντας στην μνήμη του σε συγκεκριμένο καφενείο της Αγίας Σοφίας, εκεί όπου είχε περάσει ατέλειωτες ώρες με τους φίλους του.

Μάλιστα, φρόντισε, όπως μας είπαν φίλοι του από την περιοχή, να δώσει αρκετά χρήματα στην αδελφή του για να γίνει ένα μεγάλο γλέντι όταν αντιλήφθηκε πως ερχόταν το τέλος για εκείνον.


πηγη:cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More