Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Γαμος με σπονσορες!


Νυφικό, σμόκιν, μπομπονιέρες, δεξίωση, βιντεοσκόπηση της τελετής, γαμήλιο ταξίδι. Το πακέτο για την πιο όμορφη ημέρα ενός ζευγαριού στην εποχή της οικονομικής κρίσης είναι πια όνειρο απλησίαστο. Ομως επειδή ζούμε στην εποχή του Διαδυκτύου, όλα μοιάζουν να είναι εφικτά. Ετσι ένα ζευγάρι Ιταλών δημιούργησε ένα μπλογκ, βρήκε ήδη αρκετούς χορηγούς για τον γάμο του και, όπως φαίνεται, τον Ιούνιο το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα.
Ο Βαλτ Τζέκα και η Ελίζα Ντι Κριστόφανο, και οι δύο 26 ετών, είναι μαζί και ερωτευμένοι από τα παιδικά τους χρόνια κι έχουν αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι, τώρα επτά ετών. Επειδή όμως, αν και δουλεύουν πολύ σκληρά, μετά βίας ξεπληρώνουν το σπίτι που αγόρασαν, σκέφτηκαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα του γάμου τους, ένα ποσό γύρω στα 25.000 ευρώ, μέσω χορηγών. Η Ελίζα, που είχε πρώτη την ιδέα, μέσα σε πέντε λεπτά δημιούργησε το μπλογκ misposoconlosponsor.blogspot.com., το οποίο διαφήμισε κι από την ιστοσελίδα της στο Facebook, και άρχισε το κυνήγι των χορηγών.
Σιγά-σιγά όλα του γάμου άρχισαν να γίνονται λιγότερο δύσκολα. Εταιρεία νυφικών θα δώσει στην Ελίζα νυφικό και μπομπονιέρες, ενώ τις βέρες θα δώσει με τιμή κόστους ο κοσμηματοπώλης από τον οποίο ο Βάλτερ είχε αγοράσει το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε πρόταση γάμου στην καλή του. Επίσης μέσω του Διαδικτύου βρέθηκε εταιρεία ενοικίασης λιμουζινών, που θα τους δώσει δωρεάν αυτοκίνητο-αντίκα, με το οποίο θα μεταφερθούν στο δημαρχείο, όπου θα γίνει η τελετή. Οσο για το φαγητό στη δεξίωση, αυτό θα το καλύψει εταιρεία catering που έχει ήδη δηλώσει χορηγός. Οι μόνες εκκρεμότητες είναι ο DJ και το γραφείο ταξιδιών για τον μήνα του μέλιτος. Αντάλλαγμα γι’ αυτές τις χορηγίες είναι το ζευγάρι να έχει διαφημιστικά όλων των παραπάνω εταιρειών στον γάμο, τη δεξίωση αλλά και στο μπλογκ του.

πηγη espressonews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More