Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Οταν μιλα το κορμι: 7+1 πραγματα που μαρτυρα το σωμα της

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά παρατήρησε το σώμα της και θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα απ’ αυτά που ξέρεις για εκείνη.

Το γυναικείο κορμί. Αξίζει να το κοιτάς και να το θαυμάζεις, είτε ντυμένο, είτε γυμνό. Αν όμως καταφέρεις και ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το στήθος της και τα οπίσθιά της, τότε θα δεις ότι έχει πολλά να σου πει.

Η κόρη του ματιού της
Αν είναι ερεθισμένη, και δεν εννοώ αποκλειστικά σεξουαλικά, οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα της είναι προγραμματισμένο να θέλει να βλέπει περισσότερο αυτά που της αρέσει. Έτσι τα μάτια της αφήνουν περισσότερο φως να μπει. Το καλό είναι ότι μόλις συμβεί αυτό θα σου αρέσει περισσότερο, μιας και έρευνες δείχνουν ότι στους περισσότερους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλες κόρες ματιών. Άρα την επόμενη φορά κοίτα την στα μάτια.

Οι βλεφαρίδες της
Άραγε μπορείς να καταλάβεις από τις βλεφαρίδες κάτι; Η απάντηση είναι ναι. Κοίτα την στα μάτια για λίγο περισσότερη ώρα την επόμενη φορά και παρατήρησε πόσες φορές ανοιγοκλείνει τα μάτια της. Το φυσιολογικό είναι περίπου 15 φορές το λεπτό. Οι γυναίκες λοιπόν που παίρνουν αντισυλληπτικά ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 32% περισσότερο. Θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα. Σε νοιάζει γιατί εξαιτίας των ορμονών, οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά έλκονται συνήθως από άντρες με άγρια χαρακτηριστικά. Το’ χεις;

Η μύτη της
Η όσφρησή της είναι πολύ πιο δυνατή το πρωί που ξυπνά από τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας. Έτσι το πρωί είναι η κατάλληλη ώρα για σένα για να την εντυπωσιάσεις με μαγειρικές σου ικανότητες. Πήγαινέ της λοιπόν πρωινό στο κρεβάτι και φρόντισε να υπάρχουν μπανάνες και ξηροί καρποί στο πιάτο πέρα από τα κλασικά. Κι αυτό γιατί αυτές οι δύο τροφές αυξάνουν τη ροή αίματος στον κόλπο, άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις.

Το στήθος της
Προσοχή μιλάω για την ευρύτερη περιοχή. Κατά την διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών, αλλάζει η πίεση της, η ροή του αίματός της και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η περιοχή να παίρνει ένα ροζ χρώμα. Είναι ο τρόπος της να σου πει ότι αν συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, σε λίγο θα σκοράρεις. Όποτε πρόσεχε καλά και άλλαξε τακτική αν το βλέπεις στο γνωστό του μπεζ χρώμα.

Τα νύχια της
Αν πάει κάθε βδομάδα και κάνει μανικιούρ, λυπάμαι αλλά τα νύχια της δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Ένα όμως από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια άγχους ή κατάθλιψης στη γυναίκα είναι τα δαγκωμένα χείλη και τα φαγωμένα νύχια. Αν την δίνεις λοιπόν να κάνει κάτι τέτοιο μην της ζητήσεις να το σταματήσει. Αυτό θα την αγχώσει περισσότερο. Τράβα απαλά το χέρι της από το στόμα, χάιδεψε το και προσπάθησε να απομακρύνεις κάθε ένταση που νιώθει.

Η κοιλιά της
Θες να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ ανοίξεις μια δύσκολη κουβέντα; Μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν είναι χαλαρή κοιτώντας την κοιλιά της. Από ‘κει θα μπορέσεις να παρατηρήσεις τον ρυθμό της αναπνοής της. Αν το στομάχι της μαζεύεται με κάθε εισπνοή, αυτό σημαίνει ότι έχει άγχος. Όποτε άστο καλύτερα γι’ άλλη ώρα.


Τα χέρια της
Αν κάθε φορά που της πιάνεις το χέρι είναι κρύο, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ζεστή καρδιά. Το ρητό δεν ισχύει πάντα βλέπεις. Το σώμα της έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από το δικό σου όταν είναι στρεσαρισμένη. Και σε αντίθεση μ’ εσένα, οι γυναίκες είναι πιο ζεστές στον κορμό τους από τα άκρα τους. Όποτε την επόμενη φορά που θα έχει κρύα χέρια, μην προσπαθείς να τα ζεστάνεις τρίβοντας τα. Πάρε την αγκαλιά, τρίψε την πλατούλα της, και θα δεις για πότε θα ζεσταθεί και θα ξε-αγχωθεί.

Ανάμεσα στα πόδια της
Ξέρουμε και οι δύο τι υπάρχει εκεί. Δεν χρειάζεται ανάλυση. Όπως ξέρεις πολύ καλά ότι κάποιες μέρες του μήνα, θα πρέπει να μην πλησιάζεις εκεί. Κράτα όμως κι αυτό. Δύο εβδομάδες περίπου μετά την περίοδό της, είναι στα ντουζένια της. Βλέπεις είναι πολύ ευερέθιστη την περίοδο της ωορρηξίας της. Προσοχή όμως! Αυτές είναι και οι μέρες που μπορεί να μείνει έγκυος. 



πηγή totefteri

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More