Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

12 μυστικα που πρεπει να ξερεις για τη γυναικα!



Αν ήξερες τα 12 παρακάτω πράγματα, η ζωή των γυναικών...

(και βασικά η δική σου) θα γινόταν πολύ πιο εύκολη. Για αυτό πάρε στυλό, κράτα σημειώσεις και την επόμενη φορά που σου τύχει κάτι ανάλογο, θα ξέρεις ποια είναι η (γυναικεία) αλήθεια!.







1. Όσο κι αν το παίζουμε ανεξάρτητες και απελευθερωμένες, θέλουμε να παίρνεις πρωτοβουλίες και να μας κάνεις εκπλήξεις. Μην επαναπαύεσαι, λοιπόν λόγω αυτών που διαδίδουμε. Πάρε τον έλεγχο και άσε μας εμάς να λέμε τα δικά μας...

2. Μην τρομάξεις: Ξέρουμε αν σου αρέσουμε. Μερικές φορές το ξέρουμε πριν το παραδεχτείς εσύ στον εαυτό σου.

3. Όταν τσεκάρεις τον κ&λο της διπλανής, σε βλέπουμε. Πάντα.

4. Ομοίως, όταν έχεις ξενερώσει ή μας έχεις κερατώσει, προδίδεσαι. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει γιατί και πως, αλλά το ζητούμενο είναι ότι το κάνεις. Μην προσπαθείς να μας δωροδοκήσεις με φιλιά, αγκαλίτσες κτλ. Γίνεσαι ακόμα πιο ύποπτος.

5. Όταν κάνεις κάτι απλά και μόνο για να μην γκρινιάζουμε, ενώ στην πραγματικότητα θέλεις να κάνεις το αντίθετο, το καταλαβαίνουμε. Σίγουρα σου τυχαίνει πολλές φορές αυτό το σκηνικό (η γκρίνια είναι γένους θηλυκού) αλλά πρέπει να μάθεις να το χειρίζεσαι καλύτερα για έναν βασικό λόγο: όταν φανερωθείς, η γκρίνια θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Φοβήθηκες ε;

6. Όσες λένε ότι δεν είναι ρομαντικές, απλά έχουν πέσει σε πολλούς ξενέρωτους και έχουν μάθει πλέον έτσι. Δεν υπάρχει γυναίκα που να είναι στα καλά της πάνω σε αυτήν τη γη και να μην θέλει, έστω και λίγο, τις ρομαντικές στιγμές της.

7. Επανέλαβε μετά από μένα: 'Δεν θα θεωρήσω ότι η κοπέλα μπροστά μου θέλει οπωσδήποτε να κάνει σχέση μαζί μου'. Πως γίνεται και σχεδόν κάθε φορά στις πρώτες συνευρέσεις, να προσπαθεί ένας άντρας να υπονοήσει -ή μερικές φορές να το πει στα ίσια- ότι αυτόν τον καιρό, δεν ψάχνει για σχέση. Γιατί καλέ μου κύριε; Σου είπε κανείς ότι ψάχνω εγώ; Αυτή η προπαγάνδα ότι ντε και καλά μια γυναίκα θέλει να κάνει τα παιδιά σου, πριν ακόμα διαπιστώσει αν ροχαλίζεις ή όχι, έχει καταντήσει αηδία. Όπως και εσύ, θέλεις να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, έτσι κι εμείς περιμένουμε για να σε καταχωρήσουμε σε 'υλικό σχέσης' ή όχι. Οπότε, χαλάρωσε και απόλαυσε τη στιγμή. Χωρίς δεσμεύσεις.

8. Μην σπαζοκεφαλιάζεις για να βρεις την τέλεια ατάκα για να μας μιλήσεις. Αν μας αρέσεις, ότι και να πεις, πάλι θα πετύχεις. (Εκτός αν πεις καμία χοντράδα).

9. Μην θεωρείς δεδομένο ότι αν μας πεις ότι θες να βγεις με τους φίλους σου, εμείς θα τα βάψουμε μαύρα και θα περάσουμε το βράδυ κλαψουρίζοντας στο τηλέφωνο με τις κολλητές μας. Έχουμε και εμείς ζωή και φίλους, σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει...

10. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια, έχουμε πάρει (και) το ρόλο του κυνηγού, αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε και στην πραγματικότητα τόσο 'μαγκάκια' όσο το παίζουμε. Ναι, σίγουρα, έχεις ακούσει γυναίκες να σχολιάζουν αρνητικά έναν 'σαχλό τύπο που ανοίγει τη πόρτα του αυτοκινήτου στην κοπέλα του', αλλά βαθιά μέσα μας δεν το θεωρούμε τόσο γελοίο όσο το προβάλλουμε στους έξω. ΟΚ, κι εσύ μην το παρακάνεις (το παράδειγμα με την πόρτα είναι λίγο υπερβολικό εδώ που τα λέμε) αλλά το να το παίζεις 'ιππότης' μερικές φορές μόνο έξτρα πόντους μπορεί να σου φέρει.

11. Μπορείς να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου. Μην ακούς όλα τα κλισέ ότι ξενερώνουμε με το αντρικό κλάμα, τα παράπονα κτλ. Ίσα ίσα, δενόμαστε περισσότερο. (Μην το χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία για να εξομολογηθείς όλη τη ζωή σου, με λυγμούς που πέθανε το σκυλάκι σου, όταν ήσουν πέντε χρονών. Υπάρχουν και όρια.)

12. Σε γουστάρουμε ακόμα κι όταν δεν στο δείχνουμε. Το να μην σε παίρνουμε τηλέφωνο όποτε είναι κανονισμένο είναι η απόδειξη. Μας έχουν μάθει ότι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να το παίξουμε δύσκολες και να μην στο 'δώσουμε στο πιάτο'. Οπότε μην ψαρώνεις...



πηγη totefteri

2 σχόλια:

Καλά τα λέτε αλλά είναι ακατοίκητα, σημασία δεν θα δώσουν!!

Simfonw....isws vre8ei kapoios pou 8a dwsei simasia :) as elpizoume...

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More