Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εδωσε το παρων στην κηδεια του!



Επέστρεψε σπίτι του μετά από ψάρεμα και έδωσε το παρών στην ίδια του την κηδεία... Ο λόγος για έναν Τούρκο ψαρά που επιστρέφοντας από εκδρομή είδε κοσμοσυρροή έξω από την κατοικία του και έκπληκτος πλησίασε να δει τι συμβαίνει. «Όλοι έπαθαν σοκ όταν με αντίκρισαν» είπε ο 72χρονος Durmuş Çıplak told Doğan μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο και εξήγησε ότι όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.
«Νόμιζαν ότι είχα χάσει τη ζωή μου σε ατύχημα. Αλλά είμαι ακόμη ζωντανός και ευχαριστώ το Θεό γι αυτό» πρόσθεσε. Ο Durmus Çıplak θεωρήθηκε νεκρός μετά από ισχυρισμούς κατοίκων της περιοχής, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε τροχαίο ατύχημα. Ενα φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ποδηλάτη, που όπως δήλωσαν όσοι ήταν παρόντες στον τόπο του δυστυχήματος, επρόκειτο για τον «άτυχο» ψαρά.
Ο ποδηλάτης δεν έφερε έγγραφα που να πιστοποιούσαν την ταυτότητά του ενώ είχε παραμορφωθεί αρκετά κάτι που καθιστούσε δυσχερή την αναγνώρισή του ακόμη και από τον ίδιο του το γιο. Οταν αυτός μετέβη στο νοσοκομείο για να πιστοποιήσει ότι επρόκειτο για τον πατέρα του, αναγνώρισε το πτώμα και οργάνωσε την κηδεία του.
Ωστόσο, επιστρέφοντας στο σπίτι ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το «λάθος» και επέστρεψε τη σωρό του αγνώστου στο νεκροτομείο.




Πηγή: thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More