Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το πρωτο ξενοδοχειο πολυτελειας για σκυλους ανοιξε στο Παρισι

Θερμαινόμενες πισίνες, υπηρεσίες για μασάζ και μενού a-la-carte είναι μερικές από τις πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει στο σκύλο του κάποιος, αρκεί να βρίσκεται στο Παρίσι.

Το ξενοδοχείο Actuel Dogs θεωρείται το πρώτο κατάλυμα πολυτελείας για σκύλους στη Γαλλία και οι ιδρυτές του, Ντεβί και Σταν Μπιράν, ειδικοί σε θέματα συμπεριφοράς σκύλων, προσφέρουν και προγράμματα εκπαίδευσης σε απείθαρχους σκύλους και βόλτες στο δάσος.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν ακόμα να απολαύσουν το λεγόμενο "doggy jogging," (τζόγκινγκ για σκύλους) ή απλώς να χαλαρώσουν στους αναπαυτικούς καναπέδες της σουίτας τους.

Τα δωμάτια με το ξύλινο πάτωμα "μυρίζουν" καθαριότητα, ενώ στους τοίχους τους υπάρχουν κάδρα με φωτογραφίες σκύλων. Φυσικά τα δωμάτια διαθέτουν και συσκευή DVD, ώστε να μπορούν οι ένοικοί τους να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων πληρώνουν από 26 μέχρι 35 ευρώ για μία ημέρα.

Η ιδέα θεωρείται επιτυχημένη, εν μέρει λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου - βρίσκεται στο πολυτελές προάστιο Βενσέν, στα περίχωρα του Παρισιού, και κοντά σε δάσος.

πηγη: ikypros

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More