Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ιατρος εστειλε παπα σε... γυναικολογο!!!

Ιερέα σε γυναικολογικό ιατρείο παρέπεμψε ένας ιατρός του ΟΠΑΔ, ο οποίος από ό,τι φαίνεται, δεν είχε “ούτε ιερό ούτε όσιο”, προκειμένου να αποκομίζει κέρδη.



Μετά από έρευνες, ο εν λόγω ιατρός του ΟΠΑΔ, του οποίου εξετάζεται η διαγραφή από τον Ιατρικό Σύλλογο, φάνηκε πως υπέπεσε σε οικονομικά παραπτώματα.

Στο πλούσιο σε παρανομίες βιογραφικό του γιατρού, συμπεριλαμβάνεται και η παραπομπή παπά ασθενή σε ιατρείο, προκειμένου να κάνει εξετάσεις μαστού και ωοθηκών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, σε επιστολή τους προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης του ΟΠΑΔ (15/3/2010) οι καταγγέλλοντες γιατροί αναφέρουν ότι ο συνάδελφός του, ο οποίος παραμένει στη θέση του, έγραφε πληθώρα δαπανηρών εξετάσεων.

Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν δίσταζε να γράψει ακόμη και σε άνδρες, εξετάσεις για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών, αλλά και για έλεγχο ορμονών του γυναικείου κύκλου.

Επίσης για ένα απλό συνάχι, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο γιατρος συνταγογραφούσε εξετάσεις για όλους τους αλλεργικούς δείκτες, αξίας 450 ευρώ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις αιμολοηψίες τις έκανε ο ίδιος στο γραφείο του και τα δείγματα τα έστελνε σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ ο εν λόγω γιατρός κινδυνεύει με οριστική διαγραφή από το Σύλλογο Ιατρών.



cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More