Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ανδρες Vs Γυναικες Ποιος κερδιζει;

Έχετε καλό προσανατολισμό, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα...???
Μπορεί να είστε καλύτεροι οδηγοί, αλλά έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσετε τα μαλλιά σας...???

Αν τα βάλεις κάτω, μάλλον είστε οι χαμένοι της μάχης. Μετά την αιώνια μάχη του καλού και του κακού, έρχεται η αιώνια μάχη των δύο φύλλων. Τα έβαλα κάτω λοιπόν και διαπίστωσα ότι δυστυχώς εσείς οι άντρες είστε οι χαμένοι του παιχνιδιού. Δεν το λέω έτσι, έχω επιχειρήματα.

1. Πληρώνετε μόνο και μόνο για να βγείτε μαζί μας

Πρέπει να το παραδεχτείς, ότι σύμφωνα με τον παραδοσιακό κανόνα των ραντεβού, θα πληρώσεις. Μα ένα φαγητό, ένα ποτό, έναν καφέ, ότι κι αν είναι θα το κεράσεις. Εμείς το αποδεχόμαστε και το απολαμβάνουμε. Σε αντίθεση μ’ εσάς που αν τολμήσει γυναίκα να κεράσει, θα προσβληθείτε και θα νιώσετε μειονεκτικά.

2. Δεν μπορείτε να κλάψετε χωρίς λόγο

Για κλάψετε, αν το κάνετε ποτέ μπροστά μας, πρέπει να υπάρχει κι ένας εμφανής λόγος. Η ήττα της ομάδας σας ας πούμε σ’ ένα ντέρμπι. Χάνεται βέβαια που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τι ωραίος τρόπος είναι για να ξεσπάς. Ενώ εμείς γυρνάμε από τη δουλεία και ξεσπάμε σε κλάματα, έτσι, χωρίς λόγο. Απλά είχαμε μια δύσκολη μέρα.

3. Είστε πάντα κυνηγοί 

Δεν φταίτε εσείς, η μητέρα φύση φταίει. Μην ξεχνάτε ότι πριν μερικούς αιώνες κυνηγούσατε για να ταΐσετε εμάς και τα παιδία σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα κυνηγάτε εμάς. Και αν σας τα δώσουμε όλα στο πιάτο, ξενερώνεται και δεν τα θέλετε. Όχι ειλικρινά, πόσο αρρωστημένο μπορεί να είναι αυτό;

4. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα 

Εδώ οφείλω να σας αναγνωρίσω το ταλέντο του προσανατολισμού και του διαχωρισμού των πραγμάτων. Μην νομίζετε ότι υστερείτε και παντού. Αλλά πρέπει να το παραδεχτείτε, αν σαν δώσουν να κάνετε τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα, θα γίνει χαμός και θα τρελαθείτε από το άγχος.

5. Θα σας κατηγορήσουν αν δείτε σαπουνόπερα 

Όπως και να το κάνουμε, το ονοματάκι σας θα βγει αν αρχίσετε να ασχολείστε με την Εσμεράλδα και με τα καμώματα της Κορίνας της αγριόγατας. Φαντάσου τι κοροϊδία έχεις να φας από τους φίλους σου αν αρνηθείς έναν καφέ μαζί τους γιατί έχει στην τηλεόραση τον Ονούρ. Ενώ εμείς ότι κι αν αποφασίσουμε να παρακολουθήσουμε είμαστε στο απυρόβλητο.

6. Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσετε τα μαλλιά σας 

Δεν λέω, συμβαίνει και σε μας, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στα στατιστικά θα δεις ότι εμείς οι γυναίκες υπερέχουμε. Κι αν δεν μπορέσεις να βρεις στατιστικά, ρίξε απλά μια ματιά τριγύρω σου.

7. Μπορεί να σας κράξουν αν φοράτε κοριτσίστικα χρώματα 

Όχι πάντα μιας και πλέον έχει αρχίσει να γίνετε μόδα αυτό. Αν όμως έχεις τα κότσια για πήγαινε στα Σφακιά με καρό παντελονάκι και ροζ μπλουζάκι. Ή μ’ ένα πολύχρωμο σταράκι. Ενώ εμείς μπορούσαμε πάντα να φοράμε ότι χρώματα θέλαμε. Κανείς ποτέ δεν μας έκραξε επειδή φορούσαμε μαύρα.

8. Πρέπει να έχετε αρκετή δύναμη για τις βαριές δουλείες

Φαντάσου τώρα να κάνει μετακόμιση η κοπέλα σου και να σε φωνάξει να την βοηθήσεις. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα σε φωνάξει για το πακετάρισμα, αλλά για το κουβάλημα. Ξεφτίλα να μην μπορείς να σηκώσεις ούτε το τραπεζάκι του σαλονιού μόνος σου.

9. Πεθαίνετε νωρίτερα 

Όχι δεν πάω να σας κάνω την καρδιά σας μαύρη χρονιάρες μέρες, αλλά στατιστικά και πάλι, οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες. Κανείς δεν ξέρει το γιατί οπότε μην προσπαθείτε να το αλλάξετε. Απλά αποδεχτείτε το.

10. Δεν μπορείτε να γίνετε μανούλες 

Γίνεστε βέβαια μπαμπάδες, όποτε κάτι είναι κι αυτό. Αλλά το θαύμα της μητρότητας, δεν πρόκειται να το ζήσετε ποτέ. Όσο οδυνηρή διαδικασία κι αν είναι, όποια μητέρα κι αν ρωτήσετε, θα σας πει ότι η γέννα ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής της.



πηγη totefteri

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More