Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Απηγαγε τον εαυτο της για να παει ταξιδι με τον εραστη



Ολόκληρο σχέδιο απαγωγής σκηνοθέτησε μια 26χρονη γυναίκα προκειμένου να πάει ταξίδι με τον εραστή της.

Η νεαρή, που είναι παντρεμένη, στα τέλη του περασμένου μήνα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, κρυφά από το σύζυγό της, μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το παράνομο ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή Λειβαδιάς, στη Βοιωτία.
Μάλιστα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έστειλε στον 34χρονο σύζυγό της γραπτό μήνυμα, στο κινητό του τηλέφωνο, ενημερώνοντάς τον ότι δήθεν είχε πέσει στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων και του ζητούσε την καταβολή λύτρων. Οι «αδίστακτοι απαγωγείς» απαιτούσαν από αυτόν να συγκεντρώσει 80.000 ευρώ και να τα παραδώσει άμεσα για να την απελευθερώσουν.
Σε κατάσταση απόγνωσης ο 34χρονος απευθύνθηκε για βοήθεια στην αστυνομία με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό των απαγωγέων.
Τελικά, χθες, αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν την 26χρονη, μαζί με τον επίσης νεαρό σύντροφό της, στην ευρύτερη περιοχή Λειβαδιάς.
Στην ανάκριση, η νεαρή έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής.
Πάντως, ο 30χρονος άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή δεν τον ενημέρωσε ότι είναι παντρεμένη, αλλά ούτε και για την απαγωγή που σκηνοθέτησε για να βρεθεί κοντά του.
Η γυναίκα κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.



Πηγή: ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More