Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Live μαθημα οργασμου σε Πανεπιστημιο!





Στο πανεπιστήμιο «Northwestern» του Σικάγο, ο καθηγητής John Bailey έκανε διάλεξη με θέμα

τον γυναικείο οργασμό και το σημείο G.

Με μηχανικό βοήθημα μέσα σε τρία λεπτά έφερε τη γυναίκα που συμμετείχε σε πολλαπλό οργασμό και στη συνέχεια ειδικοί συνεργάτες του Bailey με ένα ζευγάρι προχώρησαν σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη, με τη χρήση ερωτικού βοηθήματος.

Η συνέχεια ξεκαρδιστική...

Οι γονείς των παιδιών αντέδρασαν έντονα παρότι είχαν προειδοποιηθεί για το θέαμα, οι προπτυχιακοί φοιτητές… άναψαν για τα καλά και ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Morton Shapiro, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την «κακή κρίση» του καθηγητή Bailey και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα.

Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής της ψυχολογίας είχε προσκαλέσει και ειδικό παραψυχολόγο, τον Ken Melvoin-Berg και άλλους τρεις βοηθούς του. Ο Bailey παρά τις κατηγορίες θεωρεί ότι απέδειξε αυτό που αποσκοπούσε και πως πρέπει να απελευθερωθεί περισσότερο ο κόσμος από τα …επαρχιώτικα ταμπού, δηλώνοντας με νόημα: «οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες».

Οι περισσότεροι από τους εκατό φοιτητές που παρακολούθησαν τη διάλεξη, σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι και στο διαδύκτιο έχουν κάνει πασίγνωστα τα μαθήματα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, που εν τέλει, ζήτησε συγγνώμη επειδή έβλαψε την φήμη του πανεπιστημίου που εργάζεται…





blog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More