Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Tα 10 απο τα πιο περιεργα δωρα για του Αγιου Βαλεντινου





Στους μοναδικούς τρόπους που έχεις σκεφτεί να πεις "Σ αγαπώ" του Αγίου Βαλεντίνου, πρόσθεσε κι έναν ακόμη. Αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο να μοιραστείς την αγάπη σου.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του να λέει "Σ αγαπώ". Λουλούδια, δώρα, γλυκά. Το σημαντικότερο είναι να μην το ξεχνάει. Την ημέρα των ερωτευμένων πάντως μπορείς να γιορτάσεις και με χιούμορ.

1. Μαξιλαροθήκη "Σ' αγαπώ": Σου θυμίζει να μην ξεχνάς να το λες κάθε πρωί, κάθε βράδι, κάθε μέρα.




2. T - Shirt - μετρητής "Σ΄αγαπώ": Αγοράζεις ένα για σένα και ένα για την αγάπη σου. Όποτε είστε κοντά ο ένας στον άλλον, οι καρδιές φωτίζουν. Όταν είστε μακριά, φυσικά και σκοτεινιάζουν. Σιγά, τώρα, που η αγάπη σου θα κολλήσει στον πομπό που πρέπει να κουβαλάς μαζί...



3. Μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς: Ξέρεις ότι οι συνηθισμένες μπανιέρες είναι πολύ άβολες για δύο. Φέτος πρέπει να κάνεις αυτό το δώρο σε σένα και στην αγάπη σου.



4. Βιβλίο "50 σύντροφοι χειρότεροι από τον δικό σου":΅Ένας από τους τρόπους να σε εκτιμήσει όσο σε έχει. Τα γραπτά μένουν.



5. Μαξιλάρι - καρδιοχτύπι: Χάρισες την καρδιά σου, αλλά κράτησες το καρδιοχτύπι. Τώρα, μπορείς να βάλεις αυτό το μαξιλάρι πάνω στην καρδιά σου και να το δώσεις να χτυπάει εκεί που θες.



6. Το κουδούνι του σεξ: Ένας χτύπος: Είμαι σε τέτοια διάθεση. Δύο χτύποι: Μην αργείς. Τρεις χτύποι: Η παράσταση θα αρχίσει ακόμα κι αν δεν έρθεις.



7. Η κούπα - βέρα: Τσέκαρε αν είναι έτοιμος ή έτοιμη για δέσμευση.



8. Ρολόι: κάθε λεπτό μαζί, μία σημείωση, μία ώρα, για μια ζωή;



9. For Him και For Her κλειδοθήκες τοίχου: Έτσι ποτέ δεν θα σου ξαναπάρει τα κλειδιά σου



10. For Him και For Her μαξιλάρια όταν είστε μακριά ο ένας από τον άλλον και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε.









cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More