Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Εχει να κοψει τα νυχια της 18 χρονια

Η Chris Walton είναι τραγουδίστρια από τη Νεβάδα των ΗΠΑ, ωστόσο δεν είναι διάσημη για τη φωνή της, αλλά για το μήκος των νυχιών της που φτάνουν τα έξι μέτρα, αφού έχει να χρησιμοποιήσει ψαλιδάκι τουλάχιστον... 18 χρόνια!

Μάλιστα για να γιορτάσει την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες και την αναφορά της στο βιβλίο για το 2012, η «Δούκισσα», όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, έβαψε τα τεράστια νύχια της σε χρυσό.

Η 45χρονη Walton κατέχει τον παγκόσμιο τίτλο για τα πιο μακριά νύχια του κόσμου και παρά το γεγονός πως φτάνουν τα έξι μέτρα σχηματίζοντας... διακλαδώσεις, εκείνη δηλώνει πως δεν την εμποδίζουν να κάνει δουλειές του σπιτιού, να παίζει πιάνο και να πληκτρολογεί στον υπολογιστή. «Είναι σαν να μεγαλώνει ένας άνδρας ένα μούσι ή να έχεις μακριά μαλλιά. Δεν το έκανα επίτηδες. Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι… εκεί», υποστηρίζει.

Παρόλα αυτά, αναγνωρίζει ότι έχει πρόβλημα να γράψει γραπτά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, και για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις... γροθιές της.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες Λι Ρέντμοντ από τη Γιούτα είχε νύχια μήκους... 8,5 μέτρων το 2008, αλλά το 2009 τα έχασε όταν έσπασαν σε αυτοκινητικό ατύχημα.
 
πηγη: politis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More