Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Τρακαρε Λαμποργκινι που ειχε κερδισει

Ένας κάτοικος της πολιτείας Γιούτα στις Η.Π.Α. είχε τη μεγάλη τύχη να κερδίσει μια Lamborghini Murcielago Roadster σε διαγωνισμό που έκανε μια αλυσίδα παντοπωλείων στην περιοχή. Είχε όμως επίσης την απίστευτη ατυχία να την τρακάρει μόλις έξι ώρες αφού την παρέλαβε.

Ο Ντεϊβιντ Ντοπ τράκαρε τη Λαμποργκίνι την ώρα που έβγαζε φίλους και συγγενείς για μια βραδινή βόλτα στα προάστια της πόλης Σάντακουιν, όπου ζει. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του "έφυγε" σε μια στροφή που πήρε με 70-80 χιλιόμετρα την ώρα, όταν όπως φαίνεται το όχημα βρήκε σε πάγο και άρχισε να στριφογυρίζει, περνώντας μέσα από έναν φράχτη, για να καταλήξει σε ένα οικόπεδο. Κανείς δεν τραυματίστηκε στο συμβάν.

Το αυτοκίνητο ισχύος 640 ίππων έχει ζημιές στο σασί και στα ελαστικά. Για καλή του τύχη, το όχημα είναι ασφαλισμένο και βρίσκεται τώρα σε συνεργείο του Λας Βέγκας. Όταν κέρδισε το αυτοκίνητο αξίας 380.000$, ο Ντοπ δήλωσε πως του φαινόταν περίεργο να βλέπει ένα τόσο αστραφτερό αυτοκίνητο στο ταπεινό του γκαράζ. Τώρα λέει πως θα το πουλήσει μόλις βγει από το συνεργείο, για να καλύψει κάποια χρέη και να αγοράσει ένα άλλο αυτοκίνητο στη γυναίκα του.

πηγη: politis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More