Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Τα αφεντικα προσλαμβανουν γυναικες με μεγαλα στηθη!

Οι άντρες αποφασίζουν ποιες  γυναίκες  θα πάρουν στη δουλειά με βάση το νούμερο του σουτιέν τους
stithi1 Τα αφεντικά προσλαμβάνουν γυναίκες με μεγάλα στήθη!

Σαράντα  χιλιάδες  ευρώ αποζημίωση κέρδισε 41χρονη πωλήτρια που έσυρε στα δικαστήρια προισταμένους και συναδέλφους της που την…
αποκαλούσαν χοντρή και κλίκαραν ”ροζ” ιστοσελίδες στο γραφείο.
”Οι άντρες αποφασίζουν ποιες  γυναίκες   θα πάρουν στη δουλειά με βάση το νούμερο του σουτιέν τους” είναι η ατάκα που επαναλαμβάνει η Angelina Ashby.
Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την εταιρεία που δούλευε γιατί δεν άντεχε άλλο τα σχόλια, τα γελάκια και τα υπονοούμενα για το πάχος της από τους άντρες εργαζόμενους που δεν έκαναν τίποτε άλλο στη δουλειά παρά να σερφάρουν σε τσοντοσελίδες.
Η δικαστική απόφαση και την δικαίωσε ηθικά, αφού τιμώρησε την εταιρεία για την εργασιακή ηθική που επικρατεί, και την έκανε πλουσιότερη αφού κέρδισε αποζημίωση ύψους περίπου 40.000 ευρώ.
Η Angelina Ashby, παρά το ότι πήρε σύντομα προαγωγή στην εταιρεία που δούλευε, δεν άντεχε το κλίμα που επικρατούσε και άρχισε να παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια μετά τη βροχή σεξιστικών και υποτιμητικών σχολίων.
Το ποτήρι ξεχείλισε και κατέφυγε στη δικαιοσύνη, όταν βρήκε στα σκουπίδια ένα εκτυπωμένο email που την αφορούσε, με το χαρακτηρισμό ”Η Χοντρόφατσα”.

πηγη: onlycy.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More