Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βρεθηκε πορτοκαλι αλιγατορας! (Βίντεο)

Μετά το ροζ δελφίνι, να που βρέθηκε ένα ακόμη ζώο με… στυλιστικές ανησυχίες! Ο λόγος για έναν πορτοκαλί αλιγάτορα ο οποίος εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα του σε λίμνη της Florida και φωτογραφήθηκε από μια 70χρονη Αμερικανίδα. Ο αλιγάτορας συνήθως συναντάται κυρίως στον ποταμό Μισισιπή, στην Αμερική, όμως ο συγκεκριμένος βρέθηκε στη Φλόριντα και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του δεν περνάει απαρατήρητο!

Μόλις τον αντίκρυσε η Sylvia Mythen έμεινε άναυδη με το χρώμα του αλλά δεν φοβήθηκε καθόλου και έσπευσε να φωτογραφίσει τον σπάνιο αλιγάτορα. Όπως η ιδία είπε στην κάμερα του CNN: “Επιστρέφοντας από τη δουλειά μου το πρωί τον είδα μέσα στη λίμνη. Είναι υπέροχο! Σκέφτηκα να τον φωτογραφίσω για να τον δείξω στα εγγόνια μου.”

Βιολόγος που ρωτήθηκε για το θέμα εκτιμά ότι ο αλιγάτορας είναι αλμπίνος (πάσχει από έλλειψη της χρωστικής) κατά το ήμισυ, ωστόσο δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Από την άλλη ο Gary Morse από το ίδρυμα Florida Fish and Wildlife πιστεύει πως το πορτοκαλί χρώμα προκλήθηκε από κάποιον παράγοντα στο περιβάλλον που ζει ο αλιγάτορας.



Πηγή otherside.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More