Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Bρηκε τους γονεις της 23 χρονια μετα την απαγωγη της!

Πριν από 23 χρόνια, η μόλις 19 ημερών Καρλίνα Γουάιτ, εισήχθη στο νοσοκομείο του Χάρλεμ με υψηλό πυρετό.
Ανήσυχοι οι γονείς της Καρλίνα, φώναξαν μια νοσοκόμα για να προσέχει το μωρό τους όλη τη νύχτα.
Ούτε στον χειρότερό τους εφιάλτη όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία νύχτα που θα έβλεπαν το μωρό τους.

Η κυρία που είχαν εμπιστευτεί δεν ήταν νοσοκόμα αλλά μια γυναίκα που φορώντας μια λευκή ρόμπα, τριγυρνούσε επί εβδομάδες σε διάφορα μαιευτήρια περιμένοντας την ευκαιρία να πάρει ένα μωρό.
Δυστυχώς, ο κλήρος έλαχε στην μικρή Καρλίνα Γουάιτ, την οποία η γυναίκα άρπαξε από το νοσοκομείο κα εξαφανίστηκε.

Χρειάστηκε να περάσουν 23 ολόκληρα χρόνια για να ξαναβρεί η Καρλίνα τους πραγματικούς της γονείς, η «μητέρα» της οποία την αποκάλυψε την αλήθεια μόλις πριν λίγα χρόνια.
Η Καρλίνα, που διαβεβαιώνει ότι η «μητέρα» της έπαιρνε ναρκωτικά και την κακομεταχειριζόταν, έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 ετών και μόλις τότε άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, επειδή η «μητέρα» της δεν είχε να της δώσει το δικό της πιστοποιητικό γέννησης. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και όταν προσπάθησε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να βρει δουλειά.
Η Καρλίνα Γουάιτ κάλεσε τότε το Αμερικανικό Κέντρο Εξαφανισμένων Παιδιών και ανέφερε την περίπτωσή της.
Το Κέντρο, μετά από έρευνα, εντόπισε την πραγματική μητέρα, την Τζόι Γουάιτ, που έχει πλέον χωρίσει με τον πατέρα της Καρλίνα, τον Καρλ Τάισον. Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ακόμη ότι έχει δυο αδέλφια, ηλικίας 21 και 18 ετών, καθώς και τρία ανίψια.
PROTO THEMA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More