Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Καφες στην τιμη που επιλεγετε εσεις

Η οικονομική κρίση δεν έχει πλήξει μόνο την Ελλάδα και Κύπρο αλλά και αρκετές άλλες χώρες του κόσμου, με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μην χάσουν την πελατεία τους. Ένας απελπισμένος ιδιοκτήτης όμως, αποφάσισε να πετάξει το μπαλάκι στους πελάτες! Ο ιδιοκτήτης λοιπόν μιας καφετέριας στην Πράγα, με το όνομα “Μπαρ Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι”, ο οποίος είχε δει τις πωλήσεις του να μειώνονται κι έτσι κινδύνευε να χρεοκοπήσει, αποφάσισε να αφήσει στους πελάτες την επιλογή για το πόσο θα πληρώσουν τον καφέ, το ποτό, το γλυκό, την μπύρα ή το σάντουϊτς που πήραν.

Όπως δήλωσε κατευχαριστημένος ο ίδιος: “Η ιδέα τελικά προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και το καφέ είναι γεμάτο από νέους πελάτες που φέρνουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους…”. Το μόνο του πρόβλημα τώρα είναι πως πρέπει να προσλάβει τουλάχιστον δύο σερβιτόρους και βοηθούς για να τα βγάζει πέρα!

Το αποτέλεσμα πάντως αυτής της ενέργειας είναι άλλοι πελάτες να πληρώνουν πολλά και άλλοι λίγα, ενώ δεν λείπουν και οι “τσιγκούνηδες” που δίνουν μόνο ελάχιστα κέρματα.

Πηγή otherside.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More