Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ενας μοντερνος «πινακας» να σας ζεσταινει

Με μια μοναδική προσφορά που τους επιτρέπει να αποκτήσουν έναν μοντέρνο «πίνακα» για το κλιματιστικό τους, έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν οι καταναλωτές, ομορφαίνοντας το περιβάλλον του σπιτιού τους. H LG Electronics, σε αποκλειστική συνεργασία με την BizΑrt Galleries, προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα οικιακό κλιματιστικό της σειράς LG Art Cool Gallery.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας που είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου, όσοι καταναλωτές επιλέξουν κλιματιστικό LG Art Cool Gallery, θα λάβουν ως δώρο τον «πίνακα» της προτίμησής τους – ενδεικτικής αξίας 100 ευρώ- μέσα από την αποκλειστική συλλογή Bizart Galleries που δημιουργήθηκε για τους πελάτες της LG.

Τα Σύγχρονα Πάρκα Τέχνης BizArt, διαθέτουν μεγάλη γκάμα αντικειμένων τέχνης που αποτελούν νόμιμες αναπαραγωγές των μεγαλύτερων Ελλήνων και διεθνών ζωγράφων, και έχουν πολλαπλές εφαρμογές στη διακόσμηση χώρων, αλλά και στα μοντέρνα κλιματιστικά της LG.
Τα πρωτοποριακά συστήματα κλιματισμού της σειράς Art Cool Gallery, διαθέτουν τεχνολογία Inverter και πρωτοποριακό σχεδιασμό, που τους προσδίδει την όψη ενός καλλιτεχνικού «κάδρου». Συγκεκριμένα, η LG έχει εφαρμόσει μια απλή και έξυπνη ιδέα στο σχεδιασμό των κλιματιστικών παρέχοντας τη δυνατότητα αλλαγής της πρόσοψης, με στόχο τη δημιουργία μιας ελκυστικής συσκευής που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε σπίτι. Κατά αυτόν τον τρόπο, η μονάδα αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με τη διακόσμηση και ξεφεύγει από τις διαστάσεις που είχαν τα ογκώδη κλιματιστικά παλαιότερου τύπου.

Παράλληλα, εκτός από την εντυπωσιακή και κομψή σχεδίαση, τα κλιματιστικά Art Cool Gallery διακρίνονται για την υψηλή ενεργειακή απόδοση. Χάρη στο σύστημα ροής αέρα τριών κατευθύνσεων, τα Art Cool Gallery διατηρούν ευκολότερα τις επιθυμητές θερμοκρασίες και λειτουργούν σε χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας κατά 44% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα και προσφέροντας βελτιστοποιημένη ψύξη και θέρμανση. Τέλος, διαθέτουν πιστοποιημένο αντι-αλλεργικό φίλτρο Neo Plasma, διασφαλίζοντας καθαρότερο περιβάλλον και πιο υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.

πηγη: fygas.tk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More