Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Απιστευτο!Ουκρανος δεν εχει κοιμηθει για 20 χρονια!!


Αυπνίες...
Ένας 63 χρονος άνδρας από την Ουκρανία έχει να κοιμηθεί πάνω από δύο δεκαετίες!Παρόλα αυτά, οι γιατροί δηλώνουν πως δεν πηγαίνει τίποτα στραβά με την υγεία του.
Ο Ουκρανός Fyodor Nesterchuk από την πόλη Κamen-Kashirsky είπε ότι την τελευταία φορά που κατάφερε να κοιμηθεί ήταν 20 χρόνια πριν.



Ουκρανός δεν έχει κοιμηθεί για 20 χρόνια!!
«Δεν μπορώ να θυμηθώ την ακριβή ημερομηνία, ούτε γιατί άρχισε, αλλά ξαφνικά ήταν όλο και πιο δύσκολο να με πάρει ο ύπνος μέχρι που άρχισα να μένω ξύπνιος όλη νύχτα. Συνήθιζα να διαβάζω βαρετά επιστημονικά περιοδικά και να ελπίζω ότι θα με στείλουν για ύπνο. Αλλά όταν άρχιζα να νιώθω τα βλέφαρά μου να «βαραίνουν» και άφηνα κάτω το περιοδικό, έβρισκα τον εαυτό μου εντελώς ξύπνιο. Νόμιζα ότι είναι απλώς μια φάση που περνούσα, αλλά συνεχίζεται για πάνω από 20 χρόνια πια, και αναγκάστηκα να το συνηθίσω. Τώρα όταν όλοι κοιμούνται, εγώ είμαι κολλημένος με ένα καλό βιβλίο»
είπε ο Nesterchuk.
Όλες οι προσπάθειες των γιατρών να τον κοιμίσουν απέτυχαν και λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα στραβό με την υγεία του. Ο τοπικός γιατρός Fyodor Koshel, που εξέτασε τον Nesterchuk διεξοδικά και απέτυχε να τον κοιμίσει, είπε ότι δεν έχει ιδέα για την αιτία της αϋπνίας καθώς ιατρικά όλα είναι εντάξει.
«Δεν έχουμε ιδέα γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί
. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας ασθένειας που πέρασε στο παρελθόν. Από παθολογικής άποψης δεν υπάρχει κάποιος πόνος που να δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά» δήλωσε ο γιατρός Fyodor Koshel...





πηγη: santosight


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More