Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πιστολερο απο ερωτα στα 92 της

Η Helen Staudinger είναι 92 χρονών και χήρα από το 1982. Η άρνηση του 53χρονου γείτονα της Dwight Bettner να την φιλήσει παρά λίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Η υπέργηρη κυρία βρέθηκε στο σπίτι του 53χρονου σε μια από τις πολλές κοινωνικές επισκέψεις της το τελευταίο εξάμηνο. Όταν ήρθε η ώρα να φύγει ζήτησε από τον Bettner να την φιλήσει γιατί διαφορετικά δεν είχε σκοπό να πάει πουθενά. Ο 53χρονος αρνήθηκε, λέγοντας στην γιαγιά ότι έχει σύντροφο. Η 92χρονη τυφλωμένη από ζήλια, πήγε σπίτι της, πήρε ένα 38αρι περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του σπιτιού του γείτονα της.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μια σφαίρα πέρασε πάνω από το κεφάλι του και παρά λίγο να τον σκοτώσει. Οι υπόλοιπες σφαίρες καρφώθηκαν στους τοίχους και στο αυτοκίνητο του.
Ο 53χρονος είχε μετακομίσει πριν έξι μήνες στη γειτονιά και γνωρίστηκε με την 92χρονη η οποία μάλλον παρεξήγησε ένα φιλί που της έδωσε στο μάγουλο όταν τον είχε καλέσει μία φορά για πρωινό επίσης η γυναίκα μια φορά του πρότεινε δείπνο σε εστιατόριο και ο Bettner πήγε για να μην την προσβάλει.

πηγη: politis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More