Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πηγαν στο γηπεδο φερετρο με νεκρο!!!



Ένα απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Ντεπορτίβο Κούκουτα με την Ενβιγάδο (1-1) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα της Κολομβίας.

Οι φανατικοί οπαδοί της Ντεπορτίβο πήραν μαζί τους στο στάδιο «General Santander» το φέρετρο του Τζακόμ, 17χρονου οπαδού της ομάδας που δολοφονήθηκε το Σάββατο από σπείρα κακοποιών, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε πάρκο της πόλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι επικεφαλής του συνδέσμου «Barra del Indio», στον οποίο άνηκε ο νεαρός οπαδός, μετά το τέλος της κηδείας του 17χρονου, πήραν το φέρετρο μαζί τους στο γήπεδο.
Η αιτιολογία που ισχυρίστηκαν;  Ότι έπρεπε ο δολοφονημένος οπαδός της Ντεπορτίβο να «πάει στο στάδιο για τελευταία φορά».

Με δηλώσεις του ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Αλβάρο Πίκο, έκανε λόγο για «ατυχές περιστατικό» , αποκαλύπτοντας ότι αρκετοί οπαδοί, που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για αυτό το μακάβριο σκηνικό, έχουν ήδη αναγνωριστεί και σύντομα οι υποθέσεις τους θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.



zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More