Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τιμωρηθηκε για την ιδια παραβαση απο τον ιδιο αστυνομικο 2 φορες αλλα σε διαφορετικες ηπειρους!

Τελικά ισχύει αυτό που λένε πως όλος ο κόσμος είναι μια γειτονιά. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός πως ο ίδιος Βρετανός οδηγός τιμωρήθηκε για την ίδια οδική παράβαση από τον ίδιο αστυνομικό δύο φορές αλλά σε διαφορετικές ηπείρους; Σχεδόν απίθανο, κι όμως πραγματικό.

Συνέβη πρόσφατα στη μακρινή Νέα Ζηλανδία όταν ο αστυφύλακας Άντι Φλίτον σταμάτησε διερχόμενο όχημα και έκοψε στον οδηγό του κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Έλα όμως που το πρόσωπο του αστυφύλακα φάνηκε απροσδόκητα γνώριμο στον παραβάτη με αποτέλεσμα να του ξυπνήσει απορίες.

«Με ρώτησε εάν παλαιότερα δούλευα στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Α5 στα βόρεια της βρετανικής πρωτεύουσας; Όταν του απάντησα θετικά, βεβαιώθηκε και μου είπε πως εγώ ήμουν εκείνος που τον είχε γράψει για υπερβολική ταχύτητα στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια.

Πράγματι, με το που ανέφερε το περιστατικό, τον θυμήθηκα και εγώ, μετά σκάσαμε στα γέλια», δηλώνει ο αστυφύλακας Φλίντον στην εφημερίδα «New Zealand Herald». Όπως αποδείχθηκε, και οι δύο Βρετανοί είχαν στο μεσοδιάστημα μεταναστεύσει στη Νέα Ζηλανδία. Πράγματι, τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός.


πηγη: typos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More