Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

7 λογοι για να γιορταζεις που εισαι γυναικα!


Στην υγειά μας κορίτσια!

1. Και θα ζήσω για μένα περισσότερο:
Εσύ αντρούλη μια μέρα θα πας στα θυμαράκια από την καρδούλα σου. Αντίθετα, εμείς οι εύθυμες χήρες θα το γλεντήσουμε 5 με 10 χρονάκια παραπάνω από εκείνον. Αξίζει να σκεφτείς πως ανάμεσα στον πλυθυσμό παγκοσμίως που έχει ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής, το 75% ανήκουν στο γυναικείο φύλο. Αν σκεφτείς από την άλλη, πως οι άντρες έχουν 77% μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνουν σε κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα σε σχέση με τις γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου "Carnegie Mellon", οι πιθανότητες της γυναικείας μακροζωίας μας αυξάνονται κι άλλο. Και το κερασάκι στην τούρτα: έρευνα τουπανεπιστημίου "McGil" πιστοποιεί πως τα οιστρογόνα μας δίνουν έξτρα δύναμη όσον αφορά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ξεπερνάμε ιώσεις και ασθένειες πιο εύκολα σε σχέση με τα αγόρια.
2. Αχ πολλαπλέ μου οργασμέ:
Εκείνος είναι πάντα θεατής στο ίδιο έργο. Θα ερεθιστεί και στο τέλος θα συναντηθεί με τον οργασμό, χωρίς κανένα σασπένς. Εσύ, από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις στο κρεβάτι. Μαζί με τον κατάλληλο παρτενέρ, μπορείς να έχεις και έναν και δύο και τρεις οργασμούς το ίδιο λεπτό, κάτι που εκείνος δεν θα νιώσει ποτέ. Αν πάλι ο οργασμός δεν έρθει, μπορεί εξίσου εύκολα να τον προσποιηθείς, κάτι που εκείνος και να θέλει δεν μπορεί να κάνει!
3. Παιδί μου εσύ!
Μπορεί να πρέπει να περιμένεις 9 μήνες αλλά θα γίνεις μανούλα! Εκείνος απλά θα περιμένει στο θάλαμο αναμονής του μαιευτηρίου για τα χαρούμενα νέα και θα δώσει το μπουρμπουάρ στη νοσοκόμα, όσο εσύ θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Και φυσικά, εσύ θα είσαι η μόνη 100% σίγουρη πως το παιδί τούτο είναι δικό σου.
4. Τα κάνω όλα και συμφέρω:
Την ώρα που πλένεις τα πιάτα, μπορείς να μιλάς με την κολλητή στο κινητό και να παρακολουθείς στην τηλεόραση το αγαπημένο σου ξενόγλωσσο πρόγραμμα χωρίς υπότιτλους. Εκείνος, δεν μπορεί καν να τρώει και να σκέφτεται μαζί.
5. Για όλα φταίει η περίοδος:
Αποτελεί το μεγάλο σου όπλο. Οι λέξεις περίδος, κράμπες, ταμπόν, μπορούν να σε απαλλάξουν από κάθε ταλαιπωρία (να πας στη δουλειά, να κάνεις σεξ μαζί του κι ας βαριέσαι) και μάλιστα να είσαι και απόλυτα δικαιολογημένη αφού για την κακοκεφιά σου δεν φταις εσύ αλλά το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο.
6. Θα γεράσεις αλλά με χάρη:
Μια γυναίκα που φλερτάρει ένα μικρότερο άντρα παίρνει το ρόλο του cougar. Ένας ηλικιωμένος άντρας που φλερτάρει μια μικρή, είναι απλά ένας τύπος που υποφέρει από γεροντοέρωτα. Μαι γυναίκα που μεγαλώνει είναι πάντα ομορφότερη και πιο καυτή και σέξι ενώ ένας άντρας θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο σεξουαλικότητας. Άσε που εμείς στα 40 και κάτι βλέπε Κοκκίνου ή Ντέμι Μουρ μπορούμε να βγαίνουμε με 20άρηδες χωρίς καμιά κατακραυγή. Εκείνος, για να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις θα χρειαστεί να δώσει μια περιουσία στα μπλε χαπάκια.
7. Kαι φυσικά υπάρχει όλη αυτή η λίστα των μικρών αλλά δυνατών χαρτιών που διαθέτουμε:
Περπατάμε με χάρη πάνω σε 12ποντα πέδιλα.
Ζητάμε οδηγίες για να βρούμε το δρόμο μας χωρίς φόβο.
Αποκτούμε άλλο επώνυμο εφόσον το θελήσουμε (παίρνουμε εκείνο του συζύγου) ή απλά μένουμε χωρίς επώνυμο σαν την Μαντόνα και τη Φέργκι.
Φοράμε φουστίτσες και τους τρελαίνουμε.
Χορεύουμε όλους τους χορούς χωρίς να μας κρίνει κανείς.
Μπορούμε να βγούμε και να την βγάλουμε τσάμπα πίνοντας κερασμένα σφηνάκια.
Όσο πιο μακρυά είναι τα μαλλιά μας, τόσο πιο σέξι είμαστε κι εμείς.
Μπορούμε να διεγερθούμε σεξουαλικά χωρίς να το πάρεις κανείς χαμπάρι.

πηγη womenonly

1 σχόλια:

ολο μαλακίες! ποια ξανθιά το έγραψε; αυτά τώρα μας τιμάνε;

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More