Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Θα κουρευτει για πρωτη φορα στα12και θα πουλησει τα μαλλια της για3.500λιρες










Η Natasha Moraes παρόλο που είναι 12 χρονών δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της! Μέχρι σήμερα αρνιόταν να στερηθεί έστω και μία τρίχα από το κεφάλι της.

Εύκολα θα μπορούσε κανείς να την παρομοιάσει με την ηρωίδα των παραμυθιών, Ραπουνζέλ! Αυτό έκαναν τα παιδιά της γειτονιάς που της φώναζαν έξω από το σπίτι της: “Ραπουνζέλ, ρίξε τα μαλλιά σου”

Η νεαρή από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας ξόδευε 4 ώρες την εβδομάδα για να λούσει τα μακριά μαλλιά της και αντίστοιχες ώρες ημερησίως για να τα χτενίσει. Για να μην αναφέρουμε την ποσότητα σαμπουάν που χρησιμοποιούσε!

Η Natasha δυσκολευόταν πολύ με τα μαλλιά.
Έπρεπε να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος καθημερινά και όταν καθόταν να τα κρατάει στην αγκαλιά της. Το χειρότερο ήταν ότι έπρεπε να αντέξει στους 40 βαθμούς Κελσίου που είχε στην περιοχή αφού δεν μπορούσε να ανοίξει ανεμιστήρα γιατί πιάνονταν οι τρίχες και πονούσε.

Ήρθε η ώρα όμως που θα δώσει αρκετές από αυτές έναντι ενός σημαντικού χρηματικού ποσού. Η 12χρονη αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να τα δώσει για extensions έναντι 3.500 λιρών. Πήρε επιτέλους όμως την πιο σοφή απόφαση, να κουρέψει τα μακριά μαλλιά της...
















tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More