Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Εψαχναν σκυλο για συμμετοχη σε... κουαρτετο

Θα μπορούσε να είναι ερωτική ταινία... αλλά θα κοβόταν λόγω σεναρίου. Είναι η ιστορία ενός άνδρα, της γυναίκας του και του εραστή της οι οποίοι επειδή τα έχουν κάνει σχεδόν όλα αποφάσισαν να βάλουν και τέταρτο μέλος στο ερωτικό τους παιχνίδι,  με τη διαφορά ότι επρόκειτο για.... σκύλο!
Οι τρεις τους ήταν τόσο αποφασισμένοι που έβαλαν μέχρι και αγγελία στο Craigslist αναζητώντας το σκύλο που θα έκανε σεξ με την κυρία.
Ο λόγος για τον αεροσυνοδό  Shane Walker, την σύζυγό του, φωτογράφο Sarah Dae και τον εραστή της πωλητή αυτοκινήτων Robert Aucker.

 Το τρίο τοποθετώντας την αγγελία είχε την θετική ανταπόκριση ενός ιδιοκτήτη ενός Shepherd από το Φοίνιξ της Αριζόνα. Έτσι αποφάσισαν να δώσουν προκαθορισμένο ραντεβού εκεί ώστε να παραλάβουν το σκυλί.
Ωστόσο όταν έφτασαν εκεί μια δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε καθώς ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε ότι ήταν αστυνομικός και αφού μαγνητοσκόπησε την συνομιλία τους συνέλαβε.

Επικεφαλής των αστυνομικών αρχών ήταν ο Σερίφης Joe Arpaio ο οποίος ανέφερε στην έκθεση του ότι για περισσότερο από έναν μήνα το τρίο έψαχνε απεγνωσμένα για ένα σκύλο.
Ο Σερίφης πρόσθεσε ότι το ζευγάρι στην ομολογία του ανέφερε ότι έχουν "ανοιχτό" γάμο και συνηθίζουν να καλούν τρίτους στις ερωτικές τους στιγμές, ενώ ο Aucker συμμετείχε στα ερωτικά τους όργια εδώ και περίπου ένα μήνα.
Μετά τη σύλληψη τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία για διάπραξη κτηνοβασία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ώστε να δικαστούν και κατέληξαν στη φυλακή.

 news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More