Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τετοια δικαιολογια απιστιας… δεν υπαρχει!





Θα ξεκινήσω την ιστορία της απιστίας από το τέλος προς την αρχή, έτσι για να υπάρχει λίγο σασπένς παραπάνω! Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει είναι η Jennifer και ο Erick, Αμερικανοί και οι δύο και μάλιστα λευκοί (έχει σημασία αυτό!). Το παιδί, όμως, που γέννησε η σύζυγος είναι… κατάμαυρο, με σγουρά μαλλάκια και έντονα αφρικανικά χαρακτηριστικά! Πώς έγινε αυτό; Από εδώ και πέρα ξεκινάει το ενδιαφέρον του πράγματος και -πιστέψτε με- θα εκπλαγείτε. Σίγουρα σκεφτήκατε ότι η κυρία απάτησε το σύζυγό της με κάποιον Αφρικανό και το αποτέλεσμα φάνηκε μετά από εννέα μήνες. Σωστά; Λάθος!

Η Jennifer δεν πήγε με άλλον άντρα (το ορκίζεται!), παρόλο που ο σύζυγός της έλειπε για αρκετό χρονικό διάστημα στο Ιράκ, υπηρετώντας τη «μαμά-πατρίδα». Απλώς πήγε η «χριστιανή» να δει με τις φίλες της μια 3D ταινία πορνό. Και μην νομίζετε τώρα ότι πήγε για να δει πορνό… πορνό! Ήθελε να παρακολουθήσει κάτι σε τρισδιάστατο, ε είδε… φως και μπήκε! «Ένα μήνα μετά που είδα την ταινία είχα ζαλάδες και εμετούς. Πήγα στο γιατρό και -ω! του θαύματος- ήμουν έγκυος! Πώς έγινε άραγε αυτό; Αφού ο αντρούλης μου λείπει πολύ καιρό στα ξένα;», είπε η Jennifer και… ελάλησε και αμαρτίαν ουκ έχει! Τι συνέβη, λοιπόν, αγαπητοί μου; Την απάντηση μάς τη δίνει η ίδια η σύζυγος και μάλιστα με απόλυτα πειστικό τρόπο! «Το μωρό μου μοιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ξέρετε αυτόν τον γεροδεμένο και κατάμαυρο άντρα. Μα είναι ολόιδιο! Οι ταινίες 3D είναι πολύ πραγματικές και με τη σημερινή τεχνολογία όλα είναι δυνατά»!!!


Δηλαδή, όπως καταλάβατε, φίλοι μου, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από τον Αφρικανό πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της ταινίας… Και ένα σας λέω: Ο σύζυγός της την πίστεψε! Τι να πω άλλο; Μια συμβουλή θα δώσω μόνο. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να δείτε πορνό (οι γυναίκες εννοώ) καλό θα ήταν να φροντίσετε πριν για την αντισύλληψή σας! Και επίσης να επιλέξετε ο πρωταγωνιστής να είναι… βλεπούμενος και σίγουρα στο… χρώμα σας!!! (Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, τώρα θα ανησυχούμε και για μια ενδεχόμενη… κινηματογραφική εγκυμοσύνη…).





perierga.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More