Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ενα «πλεουμενο» πολυμορφικο… σκαφος-λουλουδι!

Η Fiorella μοιάζει με μια πρώτη ματιά σαν ένα μεγάλο ανθισμένο λουλούδι που επιπλέει στο κέντρο μιας λίμνης εν είδει ενός εντυπωσιακού γλυπτού, ενώ όταν τα «πέταλα» είναι κλειστά θυμίζει τεράστιο αβγό που έπεσε στο νερό!
Στην ουσία πρόκειται για ένα πρωτότυπο πολυμορφικό «πλεούμενο» ή «φουσκωτό σκάφος» σε σχήμα λουλουδιού, και πιο συγκεκριμένα ανθισμένου λωτού, με 16 «πέταλα», εμπνευστής του οποίου είναι ο σχεδιαστής Hyun-Seok Kim. Διαθέτει έναν μικρό κινητήρα τζετ, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως οκτώ άτομα, ανάλογα με τον τρόπο που θα συναρμολογηθεί!

Τι εννοώ; Οι πολυμορφικές δυνατότητες τής Fiorella τής επιτρέπουν, για παράδειγμα, να λειτουργήσει ως πλωτό κρεβάτι-καναπές για τέσσερα άτομα, σαν μεγάλο κρεβάτι για δύο άτομα ή ακόμη να γίνει τραπέζι με χώρο για οκτώ φιλοξενουμένους, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Εν ολίγοις, λοιπόν, το συγκεκριμένο «πλεούμενο» είναι ένα ευέλικτο τρόπον τινά σκάφος που προσφέρει στους χρήστες του μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο νερό, μια ρομαντική βόλτα στη λίμνη, ακόμη ένα «υδάτινο» πικνίκ κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό!


Περισσότερα στο

Funtastikos
H fun πλευρά του internet!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More