Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Απιστευτο! Ζει τρωγοντας σφουγγαρια και σαπουνια!!!










Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η 21χρονη οδοντιατρική νοσοκόμα Kerry Trebilcock έχει φάει πάνω από 4.000 σφουγγαράκια πιάτων και περισσότερα από 100 σαπούνια εξαιτίας μιας σπάνιας διαταραχής από την οποία πάσχει από το 2008.

Μάλιστα, λέει, ότι προτιμά τα σφουγγάρια με κέτσαπ, καυτερή σάλτσα ή μουστάρδα, ενώ για αλλαγή τα βουτάει σκέτα στο τσάι, στον καφέ ή στην καυτή σοκολάτα της όπως ακριβώς τα μπισκότα.

Η διαταραχή της -γνωστή με την ονομασία Pica- κάνει τους πάσχοντες να επιθυμούν να καταναλώνουν αντικείμενα που δεν είναι τρόφιμα, όπως για παράδειγμα, άμμο, κιμωλία, σαπούνι, ακόμη λαμπτήρες ή έπιπλα!

Η Κerry υποστηρίζει ότι εμφάνισε την παράξενη αυτή διαταραχή μετά την επιστροφή της από διακοπές στο Μαρόκο το 2008, αφού μολύνθηκε από ένα είδος αγκυλόστομων. Αγαπημένη της γεύση είναι το σαπούνι με λεμόνι, ενώ με μερικά σφουγγαράκια αισθάνεται χορτάτη!

Φανταστείτε μόνο πόσο θα της… τρέχουν τα σάλια όταν κάνει ντους, ειδικά όταν στη μπανιέρα υπάρχουν διάφορων ειδών σαπούνια, ή όταν ξεκινάει να πλένει τα πιάτα! Βέβαια είναι προνοητική και πάντα φροντίζει να έχει στα ντουλάπια της μια μεγάλη ποικιλία από τα αγαπημένα της… σνακ!!!











perierga.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More