Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Καναλια με πορνογραφικο περιεχομενο στις φυλακες...

http://i.huffpost.com/gen/518846/thumbs/s-TEXAS-PRISON-PORNOGRAPHY-large.jpgΜια συσκευή κρυπτογράφησης είχε εγκατασταθεί στο σύστημα της καλωδιακής τηλεόρασης σε μια φυλακή της κομητείας Liberty στο Τέξας. Μετά από ένα έρευνα αποκαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι είχαν αποκτήσει πρόσβαση σε πορνογραφικού περιεχομένου τηλεοπτικά κανάλια και  παρακολουθούσαν εδώ και μήνες, αναφέρει η Houston Chronicle.



Η πρόσβαση τωμ κρατουμένων στα κανάλια αυτά ανακαλύφθηκε από δημοσιογράφους του τοπικού σταθμού Channel 2 News που είχαν συγκεντρώσει e-mail, αρχεία καταγραφής ασφαλείας και άλλα έγγραφα από τη φυλακή μέσω αίτησης, σχετιζόμενα με το Your News Houston.

Στο e-mail που λήφθηκαν από τους δημοσιογράφους, οι αξιωματικοί ασφαλείας έκαναν επανειλημμένες καταγγελίες των ακατάλληλων προγραμμάτων που οι κρατούμενοι παρακολουθούν.

Εν τω μεταξύ, οι διοικητές της φυλακής είχαν καλέσει πολλές φορές την Comcast, τον τοπικό πάροχο καλωδιακών υπηρεσιών, ζητώντας της να ανακατώσει τα κανάλια, αναφέρει το ABC News 13. Ο Captain Rex Evans, ένας εκπρόσωπος από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Liberty, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η Comcast αρνήθηκε να λάβει σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες τους , λέγοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι κρατούμενοι θα μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να έχουν πρόσβαση στα κανάλια πορνογραφικού περιεχομένου

Οι σερίφηδες δήλωσαν ότι πιστεύουν πως οι κρατούμενοι ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στα κανάλια, συνδέοντας καλώδια απευθείας στις τηλεοράσεις αντί να χρησιμοποιούν την εγκατάσταση της Comcast και της δρομολόγησης σημάτων μέσω αποκωδικοποιητή. Συνέχισαν να χρησιμοποιούν την Comcast μέχρι ένας εκπρόσωπος εμφανίστηκε στη φυλακή και εγκατέστησε περιπλέκτες απευθείας στο καλωδιακό σύστημα των φυλακών.

Ένας εκπρόσωπος της Comcast είπε ότι οι κρατούμενοι στην πραγματικότητα απέκτησαν πρόσβαση σε premium κανάλια από την Cinemax, αλλά που "δεν ήταν το σκληρό πορνό ενηλίκων."

Περισσότερα στο:
H fun πλευρά του internet!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More