Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Υπερηλικας θελει να γινει γαμπρος για 6η φορα!

Ένας Μαλαίσιος ηλικίας 110 ετών, που εξέφρασε την επιθυμία να... παντρευτεί και μάλιστα για έκτη φορά, βρήκε ανταπόκριση από δύο γυναίκες, δύο χήρες ηλικίας 82 και 70 ετών.

Ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα, που είναι σχεδόν τυφλός και έχει προβλήματα ακοής, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Utusan Malaysia ότι θέλει να παντρευτεί "για να γιατρέψει τη μοναξιά του".

Ο Ίσα έχει παντρευτεί πέντε φορές. Οι τέσσερις από τις συζύγους του πέθαναν ενώ από την πέμπτη πήρε διαζύγιο. Έχει πέντε παιδιά, 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα.

Η ιστορία του συγκίνησε τη Σάνα Άχμαντ, 82 ετών, μητέρα εννέα παιδιών, η οποία ζει μόνη τα τελευταία 30 χρόνια, μετά το θάνατο του συζύγου της. Η εφημερίδα έγραψε ότι η 82χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον Ίσα επειδή της θυμίζει τον άντρα της. Θα έχει όμως ανταγωνισμό αφού άλλη μια χήρα, η 70χρονη Ζαϊνάμπ Σάλεχ, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί στην Κέντα, την πατρίδα του υπεραιωνόβιου γαμπρού.

"Η μοναξιά μπορεί να είναι οδυνηρή. Εάν δεχτεί, είμαι πρόθυμη να μείνω μαζί του", είπε η Ζαϊνάμπ η οποία έχει οκτώ παιδιά ηλικίας από 30 έως 53 ετών. "Τα παιδιά μου δεν το ξέρουν αλλά ελπίζω ότι θα το δεχτούν. Θέλω ένα σύντροφο για να μιλάω και να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου", πρόσθεσε η γυναίκα.

Ο Ίσα ζει με την κόρη του, την 64χρονη Φάτιμα. Είπε στην εφημερίδα ότι σκοπεύει να δωρίσει.

πηγη: typos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More