Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Σου Πληρωνουν Το Δανειο Αν Βαλεις Διαφημιση Στο Σπιτι Σου!!!Η εταιρία Adzookie προσφέρεται να σου πληρώσει το δάνειο κατοικίας εφόσον συμφωνήσεις να σου βάψουν το σπίτι στα διακριτικά τους χρώματα (βλ. φωτογραφία για παράδειγμα, όπως την είδαμε στο gawker)
Παρότι η εταιρία από την Αμερική δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να προσφέρει την υπηρεσία αυτή, έχουν γίνει ήδη 1000 αιτήσεις.

Πως γίνεται η διαδικασία ακριβώς;

Πρώτα πρέπει να κάνεις like στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook. ΟΚ, αυτό είναι πολύ εύκολο.

Πρέπει να σου ανήκει το σπίτι –δεν μπορεί να είναι νοικιασμένο.

Θα σου βάψουν ολόκληρο το σπίτι εκτός από την σκεπή και τα παράθυρα. Το βάψιμο θα διαρκέσει από 3 έως 5 ημέρες αναλόγως το μέγεθος.

Το σπίτι πρέπει να παραμείνει βαμμένο για τουλάχιστον 3 μήνες και μπορείς να παρατείνεις το χρονικό διάστημα της «χορηγίας» αυτής μέχρι και για άλλους 9 μήνες. Συνολικά, λοιπόν, μπορείς να το έχεις βαμμένο για 1 χρόνο. Στο τέλος του διαφημιστικού «συμβολαίου» αυτού, θα έρθουν και θα στο ξεβάψουν.

Μία πολύ έξυπνη και δημιουργική ιδέα, στην οποία σίγουρα θα καταφύγουν χιλιάδες αμερικανοί, των οποίων η Οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Άσε που έτσι θα γεμίσουν χρώματα οι μουντές γειτονιές…

Μήπως λύναμε κι εμείς έτσι τα προβλήματά μας σιγά σιγά;


yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More