Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μια τρελη τρελη πτηση

Να κατέβει από το αεροπλάνο προσπάθησε αεροσυνοδός της Aer Lingus, ο οποίος έβλεπε παραισθήσεις και διαμαρτυρόταν ότι τον φωτογραφίζουν οι επιβάτες. Αιτία το πάρτι της προηγούμενης βραδιάς και ένα μπισκότο μαριχουάνας. Τι υποστηρίζει μετά την απόλυσή του

Τα πάνω κάτω ήρθαν σε μια πτήση της Ιρλανδικής  Aer Lingus όταν ένας αεροσυνοδός βγήκε εκτός εαυτού.
Ο 32χρονος Μίγκουελ Σάντσεζ πριν την υπερατλαντική πτήση έφαγε ένα μπισκότο το οποίο περιείχε μαριχουάνα με αποτέλεσμα να έχει παραισθήσεις.
"Κατά τη διάρκεια των παραισθήσεων ο Σάντσεζ άρχισε να κλαίει, ενώ του είχε καρφωθεί η ιδεά ότι οι επιβάτες τον φωτογράφιζαν", όπως ανέφερε ο Irish Independent.
Μάλιστα όταν ένας συνάδελφός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, είπε ότι αισθάνεται να περπατάνε πάνω του ψύλλοι και ψείρες.
Κάποια στιγμή δεν άντεξε και αφού φόρεσε το μπουφάν του και πήρε ανά χείρας τον χαρτοφύλακά του διέσχισε τον διάδρομο σαν να ήθελε να κατέβει από το αεροπλάνο έτσι απλά, προκαλώντας αναταραχή στους επιβάτες.

 Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Δουβλίνο το 2009 και έγινε γνωστό προσφάτως, μετά την προσφυγή του Σάντσεζ ο οποίος παλεύει να δικαιωθεί μετά την απόλυσή του.
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Σάντσεζ το βράδυ πριν την πτήση είχε παρευρεθεί σε πάρτι όπου κατανάλωσε τρία με τέσσερα ποτήρια βότκα αλλά και χάπια διαίτης τα οποία απαγορεύονται από την αεροπορική εταιρεία σε συνδυασμό με το μπισκότο μαριχουάνα.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι το μπισκότο περιείχε μαριχουάνα και πως με το που το πληροφορήθηκε από τους φίλους του άρχισε να διαμαρτύρεται.
Ωστόσο είπε ότι ένιωθε καλά την επόμενη μέρα, ενώ και ένας συνάδελφός του τόνισε ότι τίποτε στη συμπεριφορά του δεν έδειχνε ότι δεν ήταν ικανός να πετάξει.
Το κακό όμως όπως φαίνεται ήταν ότι η επήρεια του ναρκωτικού ήταν σε πλήρη δράση όταν ο άνδρας βρισκόταν εν πτήσει.
Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι πήρε ναρκωτικά εν αγνοία του και πως οι πειθαρχικές διαδικασίες που οδήγησαν στην απόλυσή του ήταν εσφαλμένες.
Η ετυμηγορία αναμένεται εντός των επόμενων δύο μηνών.

πηγη: news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More